lifestyle

19 AND THE HAPPIEST

DEAR READERS,

Vreau să încep acest articol prin a vă mulțumi. Pentru aprecieri, pentru sfaturi, pentru ajutor. Pentru tot. Chiar și pentru mesajele mai puțin frumoase. Pentru că, fără voi, nu aș fi ajuns poate, niciodată, aici.

Ultimul an a fost unul minunat. Unul la care, pe data de 3 iulie 2017, data la care am lansat acest blog, nici măcar nu am îndrăznit să visez. Aș putea spune că am crescut împreună. Aș putea spune multe. Dar, mai întâi, vreau să vă spun cum am început acest blog și ce a însemnat pentru mine, așa cum, poate, în primul articol nu am avut curaj să o fac.

Încă de mic copil (cred că aveam în jur de 13 ani) am visat la o carieră în industria modei. Am luat toate agențiile de modeling din țară la rând, însă, în momentul când mi se puneau contractele în față, simțeam o ezitare, așa că nu am semnat niciunul. Și bine am făcut. Pentru că prin martie-aprilie anul trecut, am auzit de termenul „Romanian fashion bloggers”. Am dat repede un search pe Google și primul rezultat a fost blogul Alinei Ceușan. Am intrat să văd cum stă treaba, mi-a plăcut, așa că m-am decis să încep și eu unul. Însă, în mintea mea, exista doar o întrebare:

CE VA SPUNE LUMEA?

Cei care mă urmăriți de multă vreme, probabil știți că am avut un vlog (sau, mai bine zis, o tentativă). În mai puțin de o săptămână am reușit să stârnesc râsul tuturor, și nu într-un sens pozitiv. M-am panicat, am șters totul, și acum, peste câțiva ani, când am vrut să o iau de la capăt, nu aveam curaj. Inițial, voiam să încep totul undercover, sub un nume pe care nu vi-l pot dezvălui încă, pentru că vă pregătesc o surpriză care va fi publică soon. Toate astea până într-o zi, când am ieșit cu Aliana și i-am povestit ce aveam de gând să fac, iar părerea ei a fost una extrem de încurajatoare. M-am dus acasă, am zis F*CK IT și am cumpărat domeniul.

Pentru că nișa pe care voiam să mă axez eu, și anume FASHION & BEAUTY FOR MEN era (și, din păcate, încă este) una extrem de slab dezvoltată, mai ales în online, mi-am găsit inspirația în postările Alinei. Nu degeaba a fost primul rezultat care mi-a apărut pe Google. Pentru că ea e ceea ce toți „influencerii” ar trebui să fie – o persoană simplă, modestă, dornică să împărtășească, pe care sunt mai mult decât recunoscător că am avut ocazia să o cunosc. Chiar îi spuneam în urarea de la mulți ani treaba asta – „You’re always saying <be the kind of person you would like to meet>, but when I met you, I met the kind of person that I’d like to be.

Toată nebunia asta cu blogging-ul, deși pare a dream come true, presupune foarte multă muncă. Cred că cel mai tare am simțit lucrul acesta în ultima perioadă, când eram stresat cu învățatul pentru BAC, și efectiv simțeam că nu mai pot face față. Dar, în final, am reușit. Asta se întâmplă atunci când iubești ceea ce faci și te dedici întru totul.

Cel mai important lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului a fost că trebuie să ai grijă în cine ai încredere. Job-ul acesta presupune interacționarea cu foarte multe persoane. De la oamenii cu care lucrezi, până la oamenii pentru care faci asta. De aceea, sunt beyond grateful că am întâlnit-o pe Andie (Andreea Boldeanu), omul care se află în spatele aproape tuturor postărilor mele de pe Instagram. Omul pe care, îl sun la 8 dimineața și îi spun „POZE ÎN 10 MINUTE” și în 9 minute îmi scrie un mesaj în care îmi spune că a ajuns. Omul care își dă, de fiecare dată, 101% din ce poate. Omul care a contribuit, probabil, la menținerea acestui blog, mai mult decât am făcut-o eu în unele momente. Omul pe care îl voi respecta și îi voi fi recunoscător mereu. Și, nu în ultimul rând, omul căruia îi spun, din tot sufletul, MULȚUMESC.

În încheiere, vreau să rezum întreaga experiență dobândită în acest an, într-un singur sfat:

NEVER STOP FOLLOWING YOUR DREAMS!
Because, at some point, they will come true.
Soon or later, they will. Trust me.

THANK YOU FOR EVERYTHING!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE