fashion news

3 outfit-uri cu o pereche de jeans | TOPMAN

Probabil ați văzut toată nebunia cu deschiderea noului magazin TOPSHOP TOPMAN din București Mall Vitan de săptămâna trecută, așa că am zis să merg să văd și eu despre ce e vorba (pentru că la party-ul de deschidere nu prea am avut ocazia să văd mare lucru).

Am pus ochii pe o pereche de jeans albaștri must have, versatili, și am zis să vă arăt 3 propuneri de ținute în care puteți să îi integrați.

1. BLUE JEANS, WHITE SHIRT

Una dintre cele mai basic (dar și cele mai safe) combinații este formată dintr-un tricou alb, simplu, și o pereche de jeans (albaștri sau negri).

În zilele mai răcorase puteți să adăugați și o jacheta army/din denim & you’re ready to go!

2. MUSTARD

O altă combinație reușită este albastru marin + galben muștar. La care puteți adăuga, de asemenea, o borsetă într-o nuanță fadă (eu am mers pe galben în outfit-ul de mai sus).

3. AS CLASSY AT IT CAN GET

Dacă vreți să mergeți pe o variantă mai formală, la TOPMAN găsiți o varietate de costume/piese office, însă știți deja că nu prea sunt adeptul acestui stil. Totuși, am vrut să vrut să fac o combinație în acest sens în care să includ jeanșii, așa că here it is! Un tricou cu guler și un fermoar care îi dă ușor o tentă sport + un sacou în print tartan.

& THERE’S MORE
FOR BOTH MEN & WOMEN

Mai mult, puteți beneficia gratuit de o experiență de personal shopping. Aveți mai jos detaliile:

Așadar, trebuie neapărat să mergeți în magazinul TOPSHOP TOPMAN din București Mall Vitan pentru o experiență de shopping inedită! (dacă sunteți studenți beneficiați și de o reducere de 10%)

GET IN THE PARTY MOOD!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE