fashion

5 JACHETE PE CARE TREBUIE SĂ LE AI ÎN GARDEROBĂ IARNA ACEASTA

Având în vedere faptul că se face din ce în ce mai frig (zilele trecute chiar a nins în București), vremea nu ne mai permite să purtăm jachetele și paltoanele despre care v-am vorbit în trecut. Pentru că nu știu câți dintre voi sunteți dispuși să apelați la tehnica de layering, m-am gândit să scriu acest articol prin care să vă recomand câteva variante de geci groase, pe care le puteți integra în aproape orice ținută.

OPTEAZĂ PENTRU CULORILE VIBRANTE!

Oricare ar fi stilul tău, este un must să ai cel puțin o jachetă în garderobă care să iasă în evidență. Cum? Cel mai simplu și safe mod este culoarea. Eu v-am lăsat mai sus variantele care mi-au atras atenția – cea roșie pe care o puteți comanda de aici la prețul redus de 199,90 RON și cea galbenă care este de o calitate ceva mai ridicată și pe care o găsiți aici la prețul de 839,90 RON.

NU VREI SĂ IEȘI DIN ZONA CLASSY?

Pentru că știu că printre voi sunt cu siguranță și bărbați care nu se regăsesc absolut deloc în piesele extravagante, vă propun o variantă mai puțin basic, dar care să vă păstreze în zona de confort. Jachetele în genul celei de sus sunt de foarte mult timp în modă și, într-un mod surprinzător, nu și-au pierdut popularitatea niciodată. Trebuie însă să aveți grijă la modul în care aceasta este croită, pentru că poate lăsa o impresie cheap. Cea de la Mango este doar 314,90 RON, așa că nu este cazul să vă riscați alegând o variantă mai ieftină.

GEACA CARE ESTE PERFECTĂ ÎN ORICE CONDIȚIE

Brand-ul The North Face este cunoscut pentru calitatea superioară care se regăsește în produsele lor. De aceea, dacă vrei o geaca din materiale premium care să arate bine și să îți țină de cald și la temperaturi extreme, optează pentru aceasta. O găsești aici la prețul de 1299,00 RON. ATENȚIE! Este la reducere, așa că grăbește-te!

SIMPLU ȘI SIGUR!

Dacă vrei o variantă safe, dar totuși stylish, atunci poți alege această jacheta basic de la Puma, disponibilă în negru și kaki. O poți găsi aici la prețul de 279,90 RON.

HAPPY SHOPPING!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE