fashion looks news

A început sezonul festivalurilor! Creators Festival // #FestivalLooks

Când spui vară spui, în mod automat, festivaluri. Și pentru că se apropie vara, începe, evident și sezonul acestora. Nu, nu e neapărat vorba despre agitație, party-uri, pahare de gin, etc. ci despre acel quality time petrecut cu prietenii. A trecut ceva vreme de când am lăsat telefonul pentru câteva ore bune, iar asta s-a întâmplat ieri, la Creators Festival. A fost primul an în care am mers și nu înțelegeam hype-ul format în jurul acestui proiect, având în vedere că e în București, iar singurul lucru care se întâmplă pe aici este agitația.

Am ajuns cu fetele la Dumbrava Vlăsiei, ne-am luat câte un pahar (de gin, că doar, na!) și am dat câteva interviuri. Totul părea să se desfășoare într-o atmosferă normală, până când am zărit un cart care mi-a captat atenția instant. M-am interesat repede ce și cum și am fugit la corner-ul celor de la Nine Bot România ca să iau și eu unul.

TOATĂ ZIUA AM STAT PE CART.
ȘI PE SEGWAY.
TOATĂ. ZIUA.

M-am luat la întrecere cu Marisa, le-am urmărit pe Ioana și Deea și am și lovit (evident) ușor o domniță care părea foarte supărată după ce mi-am cerut speriat scuze. Dar mna, nu suntem toți pozitivi și înțelegători. Dacă citești asta, scuze din nou, dar data viitoare mai uită-te și pe unde mergi. Iar ochelarii de soare nu influențează sub nicio formă vederea unui om, just so you know 🙂

Revenind la festival, a fost minunat. De la cafeaua celor de la Teto, până la sandwich-urile celor de la Simbio.

Felicitări, Adrian și întregii echipe care a stat în spatele acestui proiect. Ne vedem, cu siguranță, la anul!

T-SHIRT: TOPMAN
JEANS: VINTAGE
BOOTS: PULL&BEAR
JACKET: VINTAGE // CONSIGNATIA 7
HAT: ZARA
SUNGLASSES: RAY-BAN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE