news

Am dat startul seriei #WeeklyReports! Cele mai HOT noutăți din lumea celebrităților, acum pe YouTube!

Începând de astăzi, în fiecare sâmbătă la ora 10.00, ne vom bea cafeaua împreună. Eu la Handsome Monk Cișmigiu, voi… oriunde ați fi 🙂

Pentru că de mult voiam să fac ceva entertaining pe canalul de YouTube și nu mă regăseam în formele tradiționale de entertainment în care ne spargem ouă în cap unul altuia sau ne facem de râs pe stradă (mereu am mers pe principiul quality, not quantity) și pentru că sunt sătul de știrile fake de la TV care, de multe ori, se îndepărtează de realitate în încercarea disperată de a crește audiența, m-am hotărât să îmi deschid propria serie de news, sub numele de #WeeklyReports. Într-adevăr, trebuie să recunosc că ideea nu îmi aparține în totalitate (conceptul este preluat de la Clevver News),  însă promit să mă străduiesc să găsesc săptămânal subiecte de interes care să nu păteze imaginea anumitor persoane, așa cum ne-au obișnuit „tabloidele” din România.

It’ll be fun, I promise you!

Această serie nu va fi doar despre știri, motiv pentru care am și numit-o reports. Vom avea, pe viitor, invitați surpriză cu care vom dezbate anumite subiecte, cu focus pe fashion & beauty, dar nu numai. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă abonați la canalul meu de YouTube dând click aici, iar de restul mă voi ocupa eu 😉

Până săptămâna viitoare, vă las mai jos episodul de astăzi și aștept feedback-ul vostru! Fie în căsuța de comentarii de pe YouTube, fie într-un mesaj pe Instagram.

Also, trebuie să le mulțumesc și celor de la Handsome Monk Cișmigiu pentru că îmi pun la dispoziție locația lor minunată – și când zic minunată nu glumesc. Este locul perfect pentru a lucra la un proiect, pentru a ieși la o cafea cu prietenii și, evident, pentru a face poze sau a filma ceva. La cât de cozy este atmosfera acolo, trebuie neapărat ca într-o zi să îmi iau laptop-ul și o pătură și să fac un Netflix marathon.

See ya!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE