Now Reading
Aveți în plan să vă mutați curând? Trebuie să știți asta // MoveOut.ro

Aveți în plan să vă mutați curând? Trebuie să știți asta // MoveOut.ro

În urma întrebărilor primite pe Instagram în ultima perioadă despre toată treaba cu mutatul, am zis să împărtășesc cu voi experiențele pe care le-am avut legate de acest subiect.

Cu toții știm sau suntem conștienți că a-ți muta lucrurile, fie chiar și dintr-o locație în alta (în același oraș) este o mare bătaie de cap. De la faptul că nu știi, în primă fază, cum o să împachetezi toate lucrurile, de ce ai nevoie pentru împachetat, până la grijile și problemele pe care ți le faci când realizezi că trebuie să ai grijă ca nu cumva să spargi ceva, totul este un haos.

Prima dată când m-am mutat, nu mă gândeam că este un stres atât de mare, însă o dată ce am văzut grămada de saci și de cutii și m-am gândit că trebuie să le car de unul singur, am sunat imediat toți prietenii din București pentru ajutor. Era prea târziu să pot angaja o firmă de manipulare, dar am avut în vedere acest lucru pentru viitor.

 Totul bine și frumos, am stat 6 luni într-un studio din zona Cișmigiu, însă a trebuit să mă mut din cauza unor probleme apărute la coloanele de apă – groaznic; fugiți cât de mult puteți de blocurile vechi. Pentru un moment, atunci când am aflat vestea de la proprietar, m-am speriat puțin gândindu-mă că trebuie să îmi mut din nou toate lucrurile (care, în cele 6 luni, s-au triplat) și că trebuie să găsesc din nou un prieten care să mă ajute cu mutatul. După câteva minute de stres, mi-am amintit de firmele de manipulare, însă având în vedere multitudinea ofertelor de pe piață, nu mă puteam decide la una, așa că v-am întrebat pe Instagram dacă aveți vreo recomandare în acest sens.

În doar câteva minute primisem deja două recomandări, ambele referitoare la firma MoveOut. Am discutat puțin prin DM cu cei care mi-au oferit sfaturile și am sunat pentru a programa mutarea. Având în vedere că era vineri, m-am gândit că cea mai apropiată dată este luni, însă băieții mi-au spus că se poate chiar în ziua următoare (sâmbătă). Am zis să îmi scot hainele din dressing pentru a le putea așeza pe categorii (pantaloni, tricouri, hanorace, you know) și am lăsat restul pe seama lor. La aproximativ 2 ore de când au venit pentru pickup eram deja în noul apartament (asta având în vedere un drum de aproape o oră cauzat de trafic).

Așadar, în cazul în care vă aflați în situația în care trebuie să vă mutați, vă recomand cu încredere să apelați la ajutorul celor de la MoveOut, pentru a fi siguri că veți beneficia de servicii profesionale, rapide, la un preț rezonanbil.

// pentru mai multe informații legate de mutat, vă invit să vedeți ultimul vlog de pe IGTV pe acest subiect 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE