bloggers hint

Bloggers Hint #1 | Cum poți să faci bani ca influencer?

HEY THERE, HARD WORKERS!

După cum vă povesteam și pe Instagram acum câteva zile, vreau să încep această serie de articole prin care să vă răspund la întrebările despre job-ul de „influencer”. Am postat un story de tip Q&A și, bineînțeles, întrebarea cea mai des întâlnită a fost

CÂȚI/CUM FACI BANI DIN INSTAGRAM?

Am făcut în trecut și un vlog în care v-am vorbit despre asta (care momentan este pus pe private), dar cu experiența pe care o aveam la momentul perspectiv nu îl consider ca fiind ceva extrem de util. Suma de bani câștigată de fiecare influencer diferă în funcție de audiența acestuia, de nișa pe care activează, de engagement-ul și trust-ul pe care îl are și de mulți alți factori, motiv pentru care nu vă pot da cifre exacte. Dar da, din acest job poți avea venituri care să îți permită să ai un stil de viață above the average.

CUM?
CAMPANII & AFILIERE

Pentru acest lucru, eu folosesc în principal site-ul 2Performant, care a deschis de curând și o platformă de influencer marketing, punându-ne pe noi în contact direct cu brand-urile cu care vrem să colaborăm.

Crearea contului durează câteva secunde, aprobarea pentru platforma de influencer marketing maxim câteva zile și gata! Poți aplica pentru campanii și îți poți negocia fee-ul direct din aplicație, fără intermediari sau zeci de mail-uri trimise, economisind astfel foarte mult timp. Plățile se fac săptămânal iar banii îți intră direct în contul bancar pe care îl asociezi profilului de payment.

WELCOME TO THE FUTURE!

Era și timpul, având în vedere că suntem aproape în 2019 iar o astfel de platformă/aplicație era de mult așteptată. Așadar, fie că activați deja ca și influenceri, fie că sunteți la început de drum și sunteți curioși să vedeți cum funcționează toată treaba, intrați pe 2Performant și aruncați o privire; iar în cazul în care aveți întrebări, echipa de support vă stă la dispoziție – trebuie doar să apăsați butonul Support din partea stângă (colțul de jos). Also, dacă deții un brand și ești în căutare de modalități de promovare pentru business-ul tău, 2Performant este locul potrivit – we need more fashion & beauty campaigns!

 

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE