events fashion looks travel

CARE AU FOST CELE MAI COOL ȚINUTE DE LA UNTOLD?

Cuvântul „festival” te duce cu gândul la ținute out of space, extravagante, chic, prin care toată lumea își evidențiază latura creativă. And because everybody wants to look as great as possible at the biggest festival in the whole country, am avut ocazia de a observa diferite stiluri – unele inspiraționale, care se încadrau în totalitate în zona fashion, altele mai puțin plăcute, prin care se vedea efortul eșuat de a părea cool de la sute de metri distanță, pentru că unele persoane au impresia că sunt la carnaval, nu la festival.

Pentru că nu sunt vreun critic de modă ca să mă apuc să comentez ținutele proaste, m-am decis ca, în schimb, să scriu un articol în care să includ câteva din outfit-urile care, personal, mi-au plăcut cel mai mult.

PRESS PLAY TO GET THE VIBES & ENJOY READING

Song: Armin van Buuren – Sunny Days @ UNTOLD 2017

DIANA ENCIU & ALINA TANASĂ

Unul dintre blog-urile pe care le urmăresc constant pentru a-mi găsi inspirația în materie de modă este FABULOUSMUSES.NET, fondat de Alina Tanasă & Diana Enciu, două dintre puținele true fashion icons de la noi. Așa că, evident, până să ajung la Cluj, am refresh-uit constant profilurile lor de Instagram pentru a vedea ce se întâmplă pe acolo dar, mai ales, pentru a vedea cum s-au îmbrăcat, pentru că muream de curiozitate!!

Sincer, nu știu ce mi-a plăcut mai mult – felul în care și-au pus amprenta vintage asupra ținutelor de festival, ochelarii Alinei, geanta Dianei cu Sponge Bob sau vibe-ul transmis de felul în care își editează pozele. Știu, însă, că după 3 zile în care le-am urmărit story-urile și postărie, mi-am cumpărat bilet pentru ultima seară.

THE QUEENS OF MALDIVES
ALINA CEUȘAN & CARMEN GREBENIȘAN

Momentul pe care l-am așteptat cel mai mult la UNTOLD (după set-ul lui Armin van Buuren) a fost apariția fetelor, care s-au întors din Maldive fix în ultima seară de festival. Deși aș putea spune că le urmăresc obsesiv și le cunosc fiecare outfit în detaliu, nu aveam nici cea mai mică idee cu ce s-ar putea îmbrăca, pentru că eram 101% sigur că vor face, și de data asta, ceva imprevizibil, detașându-se total de toți ceilalți.

& THEY DID IT

Totuși… de când am văzut postarea Alinei, încerc să îmi dau seama cum au reușit să arate atât de bine, luând în calcul faptul că au avut 4 zboruri consecutive într-o zi. Și eu care mă tot plângeam că am mers 9 ore cu autocarul.

MORE PERSONAL PICKS

FROM YOUR INSTAGRAM PROFILES

& NOW… WHAT DID I WEAR?

Pentru că m-am tuns recent, am zis să profit de acest lucru și să duc ținuta pentru UNTOLD în zona out of space despre care v-am povestit mai sus. Și, bineînțeles, nu au lipsit bocancii… că doar e festival. Aveți #AGOutfitDetails mai jos și pe Instagram (cu tag) sub hashtag-ul cu același nume:

T-SHIRT: H&M
JACKET: H&M
SHORTS: FILA
SOCKS: H&M
BOOTS: BERSHKA

*if you own the credits for any of the photos attached in this article & you’d like the photo to be removed, please send an e-mail to agbloginquiries@gmail.com

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE