fashion

Care este încălțămintea pe care trebuie să o ai în garderobă iarna aceasta?

Odată cu schimbarea temperaturii vine, în mod inevitabil, și o schimbare în garderobă. Dacă până acum am vorbit de haine, acum a venit rândul bocancilor & ghetelor, pentru că, pe zi ce trece, vremea nu ne mai permite să ieșim în adidași & încălțăminte subțire.

Știu că e destul de greu să găsești o pereche de bocanci calitativi care să îți țină și de cald și, în același timp, să arate și stylish, așa că m-am gândit să vă prezint câteva variante pe care le-am găsit pe site-ul Bigiotto’s. Pe lângă faptul că materialele folosite sunt unele de calitate (piele naturală), încălțămintea este concepută în așa fel încât tu să te poți simți confortabil & confident chiar și la temperaturi sub 0 grade.

O pereche de ghete îmblănite reprezintă un must pe durata iernii și cred că ne-am săturat cu toții de modelul Timberland (+ alte replici), așa că vi le recomand pe acestea, care sunt disponibile pe mai multe culori & modele. În ultima vreme mi-am comandat foarte multă încălțăminte neagră, așa că de data asta am mers pe varianta kaki.

Pe lângă ghetele clasice, aveam nevoie și de o pereche de sneakers care să îmi țină de cald, așa că i-am comandat și pe aceștia (pe negru, obviously). Nu sunt chiar atât de ușori precum o pereche de adidași sport, însă reprezintă, din punctul meu de vedere, varianta perfectă pentru temperaturile scăzute. În plus, sunt extrem de versatili (datorită culorii și materialului), astfel încât îi poți integra în mai multe outfit-uri fără niciun fel de problemă.

Pe lângă modelele de mai sus, dacă vremea ne va permite, mai am 2 variante de low sneakers pentru voi, tot de la Bigiotto’s, tot din aceleași materiale premium.

Primul model duce cumva în zona camo/army, însă păstrează, în același timp, o tentă classy. Pe lângă asta, au o talpă not so usual, deci pot fi incluși cu ușurință în ținute streetstyle, dar și formale. Cam același lucru se întâmplă și în cazul celui de-al doilea model, doar că versatilitatea este mai mare datorită culorii.

De la modele clasice la modele sport, magazinul bigiottos.com vă pune la dispoziție o gamă variată de încălțăminte, raportul preț-calitate fiind unul extrem de bun, așa că vă recomand cu încredere să aruncați o privire pe site-ul lor.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE