fashion

Ce purtăm toamna aceasta? | Antonio Gatti FW18

De la an la an este din ce în ce mai greu să ții pasul cu noile tendințe în modă, în special dacă vrei să fii tu însuți și să îți păstrezi amprenta personală. În momentul în care am început proiectul andreigrigorie.com mă gândeam la cât de greu o să îmi fie să acopăr toate zonele stilistice (în special cel formal), având în vedere că eu sunt adeptul stilului streetstyle. Însă acest lucru s-a schimbat în momentul în care am descoperit brand-ul Antonio Gatti, despre care v-am povestit mai multe aici.

Pentru sezonul F/W 2018 m-am gândit să vă propun câteva ținute versatile, în care să vă regăsiți majoritatea. Așa că am comandat de la Antonio Gatti două sacouri care pot fi integrate în mai multe outfit-uri, de la cele casual, până la cele formal.

În plus, reprezintă alegerea perfectă pentru vremea incertă din această perioadă – le poți purta peste un tricou la 20 de grade și peste un hanorac mai gros la 10 și vei fi perfectly covered! Pe lângă asta, materialele premium (100% lână) îți vor ține de cald și la temperaturi mai scăzute, dacă adaugi un palton/trench peste – you know I love layering!

Momentan mai este disponibil pe stoc doar sacoul maro, pe care îl poți cumpăra de aici la prețul redus de doar 235 RON! Dacă nu știi ce mărime ți se potrivește, poți consulta tabelul de mărimi pe care îl găsești deasupra butonului Adaugă în coș. Eu unul vă recomand să vi-l comandați cu o mărime/două mai mare, ca să nu arate bulky în momentul în care apelați la tehnica de layering (îl puneți peste un hanorac, spre exemplu).

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE