Now Reading
Colecția GIAMBATTISTA VALLI ♥ H&M, sold-out în doar câteva ore de la lansare!

Colecția GIAMBATTISTA VALLI ♥ H&M, sold-out în doar câteva ore de la lansare!

Cu toții am avut un șoc în momentul în care am văzut pe Instagram-ul H&M (sau pe cel al lui Kendall, după caz) anunțul noii colecții, GIAMBATTISTA VALLI ♥ H&M, care stă sub hashtag-ul #Project♥. Însă nu m-aș fi gândit că hype-ul dezvoltat în jurul deja-celebrei rochii roz va da sold-out întregii colecții, în România, chiar la câteva ore după lansare (poate chiar minute, aici rămâne să mă lămuriți voi pentru că n-am fost întocmai pe fază).

”I aim at creating a distinctive silhouette, because a silhouette will pierce the memory.” – Giambattista Valli

Din pasiunea de a îmbrăca femeile pe covorul roșu, designer-ul a inclus în primul drop rochiile de tip gown, care au fost purtate de vedete precum Chiara Ferragni și Kendall Jenner la gala amfAR din cadrul festivalului de film de la Cannes. Prima parte a colecției a devenit disponibilă astăzi (sau mai bine zis, ieri, pentru că e trecut de 12AM la momentul la care eu scriu acest articol), iar restul, pe 7 noiembrie.

La ultima întrebare din interviul celor de la H&M pe care îl puteți citi aici, ”What is your ultimate message?”, Giambattista Valli a răspuns, simplu și mai mult decât suficient, ”Be passionate and have fun, because fashion is all about positive feelings”.

& MY ULTIMATE MESSAGE IS
CAN’T WAIT FOR THE NEXT DROP ON NOVEMBER 7

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE