events news travel

CUM A FOST LA LANSAREA #SingleMaltSociety?

Nu sunt sigur dacă știați, însă whisky-ul este una dintre băuturile mele preferate. Cu toate astea, nu prea aveam multe cunoștințe în acest domeniu – pentru mine, era suficient să aibă un gust calitativ și să fie cu puțin RedBull. De aceea, atunci când Alina m-a invitat la evenimentul de lansare a societății #SingleMaltSociety (care urma să aibă loc pe 11 iunie la Palatul Parlamentului), am spus da, chiar dacă urma să am BAC-ul în mai puțin de 2 săptămâni.

Auzisem de clubul Single Malt Society în urmă cu câteva luni și îmi doream să aflu mai multe despre acest subiect, însă, în această perioadă, nu reprezenta chiar o prioritate pentru mine, dar, având în vedere și locația, am zis să profit de ocazie și să merg, așa că i-am dat mesaj Biancăi și am întrebat-o dacă vrea să vină cu mine. Bineînțeles că răspunsul a fost unul afirmativ – doar era vorba despre whisky și despre Palatul Parlamentului :))

 Am avut câteva bătăi de cap în ceea ce privește alegerea ținutei, însă v-am lăsat toate detaliile legate de acest aspect aici.

Așa cum a spus și Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group și fondatorul comunității #SingleMaltSociety, „Single malt-ul poate fi considerat elita categoriei de whisky, iar promovarea lui vine în completarea acțiunilor noastre de încurajare a unui consum de calitate în rândul publicului român. Ne adresăm unui public educat, din ce în ce mai atent la ceea ce cumpără și care are nevoie de acces la produse și experiențe de top. Prin Single Malt Society, venim în întâmpinarea iubitorilor de single malt și implicit a tuturor celor interesați de un stil de viață care poate fi asociat cu o băutură de elită.”

Acesta este și motivul pentru care am ales să scriu acest articol, chiar dacă în momentul de față biroul meu este plin de materiale pentru învățat la română, istorie & logică. Pentru că vreau să vă transmit și vouă informațiile care ne-au fost prezentate în cadrul evenimentului, atât de către Nawaf Salameh, cât și de către cei 4 ambasadori ai proiectului – Alina Ceușan (Ambasador #SingleMaltSociety pentru Transilvania), Olimpia Melinte (Ambasador #SingleMaltSociety pentru Moldova), Adrian Despot (Ambasador #SingleMaltSociety pentru Banat) și Petre Fumuru (Amabasador Național #SingleMaltSociety).

Ceea ce am văzut în cadrul evenimentului m-a convins de faptul că, într-adevăr, single malt-ul nu este doar o băutură, ci un stil de viață. Îmi e destul de greu să vă transmit o experiență de genul, în măsura în care să înțelegeți și să fiți 100% convinși de ceea ce vă spun, mai ales dacă sunteți neexperimentați, așa cum am fost și eu, până să particip la eveniment, așa că vă sugerez să vă cumpărați o sticlă de single malt cu prima ocazie (of course, if you’re 18+), ca să vă trăiți cu adevărat această experiență. Also, nu cred că mai e cazul să vă recomand consumul responsabil, mai ales fiind vorba de o băutură care nu numai că oferă, ci și cere rafinament din partea consumatorilor.

Puteți afla mai multe despre societatea #SingleMalt powered by Alexandrion Group chiar pe site-ul lor, dând click aici.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE