fashion giveaway looks

CUM MI-AM ALES COSTUMUL PENTRU BANCHET? +GIVEAWAY

În doar câteva zile va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente pentru mine, și anume banchetul de absolvire a liceului. Cum aveam nevoie de un outfit pe măsură, am apelat, și de această dată, la ajutorul celor de la Bman.ro, un brand românesc exclusiv masculin, care le oferă clienților săi articole vestimentare classy de calitate superioară, la prețuri concurențiale.

Am început colaborarea cu ei încă din luna aprilie, deoarece aveam nevoie de o cămașă pe care să o port în cadrul evenimentului Digital Divas, și cum nu știam sigur ce culoare să aleg, mi-am comandat două – una pe alb și una pe negru.

 După cum am spus și mai sus, calitatea produselor este una superioară, și cred că v-ați convins de acest lucru încă de la unboxing-ul făcut pe stories. Anyway, timpul a trecut cu viteza luminii, așa că în urmă cu o săptămână mă aflam pe site-ul lor și căutam un costum pentru banchet. Nu mi-a luat foarte mult timp, deoarece au o categorie special destinată outfit-urilor complete, pentru fiecare eveniment în parte, inclusiv pentru banchet, așa că tot acest proces a durat mai puțin de 30 minute. Inițial am ales această ținută, însă doream să fac câteva modificări, așa că am apelat la ajutorul unuia dintre consultanții lor, Bogdan Romilă, fashion advisor-ul cu ajutorul căruia mi-am construit ținuta perfectă în doar câteva minute. Am modificat perechea de pantofi cu aceasta și am adăugat o cravată.

 Rezultatul este unul mai mult decât impecabil, din punctul meu de vedere, așa că am hotărât, împreună cu echipa Bman.ro să vă oferim 2 ținute complete în valoare de aproximativ 1600 lei fiecare, pentru a putea străluci așa cum meritați la orice eveniment vă doriți.

Ce trebuie să faceți?

Concursul se desfășoară exclusiv la postarea de pe Instagram-ul celor de la Bman.ro, pe care o puteți găsi aici. Înscrierea se face prin etichetarea a 3 prieteni în secțiunea de comentarii de la postarea de mai sus. De asemenea, pentru a valida înscrierea, trebuie să dați follow contului de Instagram @bman.ro.

Perioada de desfășurare a concursului este 12-27 mai, câștigătorii urmând să fie aleși prin intermediul platformei random.org pe data de 28 mai. Se pot înscrie atât persoanele de sex masculin, cât și persoanele de sex feminin care își doresc o ținută masculină.

GOOD LUCK!

Outfit: Bman.ro
Shoes: Bman.ro
Sunglasses: Classy Men Collection (use ANDREI20 at checkout to get 20% off)

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE