Now Reading
Cum ne îngrijim pielea în sezonul rece?

Cum ne îngrijim pielea în sezonul rece?

În fiecare sezon, nevoile tenului nostru se schimbă. Dacă pe durata verii avem nevoie de mai multă protecție solară, în perioada rece avem nevoie de o hidratare intensă. Este important să urmăm o rutină corectă de skincare pentru a evita pe cât posibil apariția diverselor probleme precum deshidratare, acnee, riduri, așa că în cele ce urmeză o să vă dau câteva sugestii pentru un ten perfect inside-out.

Vă povesteam în urmă cu o lună despre produsele MMUK și despre cât de mult mi-au schimbat viața. De ceva timp mă confrunt cu o acnee destul de severă și nu m-am gândit niciodată să încep să folosesc produse de make-up, până să descopăr acest brand revoluționar care are, în principal, produse de make-up exclusiv pentru bărbați, care oferă un look extrem de natural. Dar, vorbim despre skincare și de curând am încercat și produsele lor pentru îngrijire, de care am fost extrem de mulțumit.

După cum probabil știți deja, cei mai importanți pași în rutina de skincare sunt curățarea și hidratarea. Pentru asta vă recomand gelul de curățare POWER WASH și crema hidratantă cu mango.
După care, în funcție de necesități, puteți continua cu crema de față anti-roșeață, crema de față anti-rid sau gomajul anti-acnee.

De asemenea, pentru a preveni aspectul de mâini uscate, vă recomand și crema de mâini nutritivă, pe care o puteți găsi aici.
Ar mai fi și recomandările cu privire la produsele de make-up, însă vreau să stăpânesc cât mai bine această latură înainte de a veni înspre voi cu tutoriale. Dar ne auzim soon. 🙂
Până atunci, take care of your skin!

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE