beauty

CUM SĂ ARĂȚI IMPECABIL ÎN SEZONUL NUNȚILOR

După cum probabil știți deja, vara este sezonul nunților. Fie că este vorba despre propria ta nuntă sau una la care ai fost invitat, trebuie să ai mare grijă ca, pe lângă vestimentație, să ai un aspect fizic fresh care să completeze un total look impecabil.

Așa cum v-am mai spus, din păcate, gama produselor de beauty pentru bărbați nu e atât de dezvoltată în online, motiv pentru care m-am hotărât să scriu acest articol pentru a vă da câteva tips & tricks de care vă sfătuiesc să țineți cont.

Pentru a ușura tot acest proces, cei la de la Aoro by Notino au pus la dispoziție o categorie pe site-ul lor, special creată pentru această perioadă, pe care o puteți consulta aici.

Primul lucru despre care vom vorbi este ÎNGRIJIREA CORPULUI.
Pentru a avea un aspect îngrijit, trebuie ca pielea noastră să fie curată, hidratată și să aibă un miros plăcut.

Acest gel de duș cu efect de deodorant de la American Crew este alegerea mea atunci când vine vorba despre igiena corporală. Pe lângă prețul accesibil (36 de lei pentru recipientul de 400 ml), lasă un miros masculin după folosire care rezistă până la 24 de ore.

Vorbind despre un miros plăcut, acesta trebuie menținut pe tot parcursul zilei, iar acest lucru poate fi obținut cu ajutorul unui deodorant de calitate. Primul este un spray de la Vichy pe care îl puteți cumpăra de aici, iar a doua variantă este o cremă cu efect de deodorant de la SOAPHORIA, care poate fi achiziționată de aici.

Hidratarea pielii trebuie să reprezinte un aspect extrem de important, pentru a obține acel look fresh despre care vă spuneam mai sus. Pentru acest proces, vă recomand loțiunea hidratantă de la Marbert, pe care o puteți achiziționa de aici.

O coafură realizată ireproșabil poate schimba radical direcția unei ținute, așa că acest lucru trebuie realizat cu mare atenție.

Pentru spălarea părului, vă recomand acest șampon pentru creșterea densității de la Kérastase, pe care îl puteți cumpăra de aici.

Vorbind de styling, dacă mă urmăriți, probabil știți că, pentru realizarea acestuia apelez la ajutorul unei creme modelatoare. Este foarte important ca produsul să lase un efect mat după folosire, pentru a nu lăsa impresia de păr încărcat. În plus, dacă are și fixare puternică, este mai bine, pentru că nu va mai trebui să folosiți fixativ și să riscați ca acesta să lase reziduuri. Cea mai bună variantă pe care am testat-o până acum este cea de la American Crew, pe care o să o las aici.

De asemenea, alegerea parfumului potrivit este la fel de importantă, însă aceasta poate depinde de gusturile fiecăruia. Însă, am să vă las aici varianta mea preferată de la Giorgio Armani – Acqua di Gio Absolu, care poate fi achiziționată de aici.

To sum up, cam acestea ar fi produsele esențiale pe care vă recomand să le folosiți în acest sezon. Vreau să menționez faptul că unele produse sunt puțin overpriced, deoarece le-am selectat doar pe acelea de calitate superioară.

In order to LOOK good you have to FEEL good!
So don’t forget to have fun!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE