beauty

Cum să îți ingrijești pielea pe timp de iarnă în 3 pași simpli

Pe timp de iarnă, din cauza temperaturilor scăzute, pielea are nevoie de o ingrijire mai specială. Mâini uscate, ten deshidratat, buze crăpate – toate problemele de genul se pot rezolva simplu prin urmarea unei rutine de îngrijire corespunzătoare.

MOISTURIZE, MOISTURIZE, MOISTURIZE

Toți cei 3 pași din titlu se referă la hidratare. Nothing more. O să vă explic în cele ce urmează cum puteți preveni toate problemele de mai sus utilizând câteva produse accesibile.

1. HIDRATAREA TENULUI

Pentru acest pas, vă recomand, firește, crema despre care v-am vorbit de nenumărate ori până acum. În cazul în care nu ați auzit despre ea, este o cremă bio cu lapte de capră. Am comandat-o în urmă cu câteva luni pentru o campanie care avea în prim-plan produsele organice, iar de atunci a devenit produsul meu preferat de skincare. După cum v-am spus este bio, deci nu conține parabeni sau alte ingrediente care ar putea fi nocive pentru ten (aveți mai multe informații în acest articol) și este doar 9 lei! O puteți comanda de aici.

2. HIDRATAREA BUZELOR
SPUNE STOP BUZELOR CRĂPATE

Cu toții ne confruntăm an de an cu această problemă. Pe lângă faptul că este inestetic, poate deveni și dureros. Așa că, cel mai simplu este să folosim un balsam de buze. Da, și băieții pot face asta, pentru că există unele special concepute pentru noi, care nu lasă acel luciu după aplicare. Găsiți varianta MEN aici, iar pe fete le invit să consulte această pagină și să își aleagă produsul pe care îl consideră potrivit – pentru că sunt atât de multe variante! #jealous

3. HIDRATAREA CORPULUI

Chiar dacă nu pare atât de important, și acest pas este unul esențial, în special dacă vorbim despre părțile care sunt expuse la frig. Pentru că de cele mai multe ori se întâmplă ca mâinile să devină crăpate sau aspre, vă recomand această cremă foarte eficientă. În schimb, dacă doriți una all body, vă sugerez să aruncați o privire aici pentru că, din nou, sunt mai multe variante atractive.

THAT’S ALL. STAY HYDRATED!
& MOISTURIZED

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE