Now Reading
Da! Și bărbații au nevoie de makeup! – MMUK România

Da! Și bărbații au nevoie de makeup! – MMUK România

Nu, nu mă refer la un machiaj feminin, un machiaj excesiv sau orice altceva out-of-the-ordinary. Mă refer strict la produsele care maschează micile imperfecțiuni pe care le avem cu toții, bărbați, femei, nu contează. Și nu aveți idee cât mă bucur că în sfârșit au apărut și pe piața românească astfel de produse.

Este vorba despre brand-ul MMUK, care are la bază conceptul unor produse de make-up exclusiv masculine, prin care poți obține cu ușurință, fără să știi vreo tehnică specială de aplicare a produselor, un look natural și impecabil.

Care este diferența dintre produsele normale de makeup și produsele MMUK?

După cum v-am spus mai sus, produsele MMUK sunt produse destinate bărbaților. Fiind concepute astfel, nu lasă un look încărcat, care să zicem că ar putea să se ducă spre zona feminină. Pe lângă asta, nu este nevoie să aplici întreaga gamă de produse pentru un machiaj basic (primer, fond de ten, concealer, pudră & co). De exemplu, dacă ai un coș care te enervează, poți aplica un strop de fond de ten sau/și concealer peste acesta, după care să tapotezi ușor (fie cu degetul, fie cu burețelul de machiaj), pentru că nu se va vedea diferența pe restul feței atât timp cât îți alegi nuanța potrivită. NU este nevoie să continui să aplici produsele pe toată zona.

De unde se pot achiziționa?

Începând de astăzi, vă puteți comanda produsele preferate de pe site-ul https://mmuk.ro/, iar dacă folosiți codul MMUK333, puteți beneficia de o reducere de 15% (până pe data de 20 octombrie). Pentru început, vă recomand să mergeți cu un fond de ten și un corector, iar pe viitor, după ce începeți să stăpâniți folosirea acestora și vă convingeți de look-ul natural, puteți încerca și altele. Eu o să fiu aici și pe Instagram cu recomandări săptămânale și tutoriale.

 

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE