beauty lifestyle

De ce este important să bem apă? / #DrinkWater

În urmă cu 2 săptămâni am făcut un vlog care a primit un feedback pozitiv din partea voastră, așa că m-am hotărât să dezvolt subiectul și aici, pe blog (având în vedere că nu am mai postat de ceva timp).

DE CE E IMPORTANT SĂ BEM APĂ?

Pentru că nu vreau să discutăm în termeni SF, o să vă spun doar atât – organismul nostru funcționează pe bază de apă. O mare parte dintre problemele care apar – coșuri, dureri de cap, etc. sunt cauzate de lipsa de hidratare.

Hidratarea poate fi făcută din interior, prin consumul de apă, dar și prin exterior, prin folosirea produselor hidratante – creme, balsamuri de buze, etc.

ȘI NU!

Nu orice lichid ne hidratează. Spre exemplu, cafeaua, ceaiurile (băuturile calde în general), fac exact invers. De aceea, dacă sunteți consumatori de cafea, trebuie să aveți grijă să beți chiar mai multă apă decât de obicei.

De asemenea, trebuie să fim atenți la tipul de apă pe care îl consumăm. De ce? Pentru că aceasta trebuie să fie alcalină (știu, v-am promis că nu folosesc termeni SF, așa că o să vă povestesc imediat cum stă treaba).

De câte ori nu vi s-a întâmplat să fiți la magazin și să vă uitați la raftul de apă, întrebându-vă care e diferența dintre apele scumpe și cele ieftine? Răspunsul este pH-ul acestora, pe care îl regăsiți pe etichete.

RECOMANDAT ESTE CA pH-UL SĂ FIE PESTE 7,5

Vă las mai jos câteva variante:
– Aqua Carpatica (pH 7,8)
– Dorna (pH 7,8)
– Aquavia (pH 9,4)

Aveți aici vlog-ul în care am discutat mai pe larg despre acest lucru, iar în el găsiți și recomandările mele pentru produsele hidratante (vezi description box pentru link direct).

Până data viitoare,

#DRINKWATER!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE