fashion

Denim personalizat? Hell yes! // TOPSHOP TOPMAN

Dintotdeauna am avut o problemă cu jeanșii albaștri și probabil ați văzut că nu prea am propus articole de genul nici pe blog, nici pe social media. Motivul? Nu-l știu. Nu-mi plăcea modelul, culoarea, fitting-ul, etc. Căutam de mult timp o pereche clasică de denim care să îmi vină bine, însă nu am găsit până acum.

Am auzit, la deschiderea noului magazin TOPSHOP TOPMAN din București Mall Vitan, că blugii pe care îi pun la dispoziție vin în diferite mărimi personalizate, astfel încât fitting-ul este unul impecabil, dar n-am acordat mare atenție acestui aspect pentru că nu părea foarte credibil (având în vedere experiențele anterioare). Din acest motiv, prima sesiune de shopping la ei a constat în orice altceva mai puțin pantaloni din denim.

Atunci când am fost să fac shooting-ul pentru acest articol nu am avut o idee anume în ceea ce privește tematica, dar mi-a sărit în ochi banner-ul cu FIT IN, STAND OUT și am zis să… you know, give it a try.

Nu o să zic nimic despre nimic, o să vă las doar două poze atașate mai jos pentru a vă convinge singuri:

Mergând mai departe, acum câteva zile am primit o invitație pentru un eveniment care a avut loc weekend-ul trecut în magazinul din Mall Vitan, care a constat în personalizarea denimului. Mai exact, îți cumpărai orice articol din denim, iar Catinca M de la 88 goods ți-l personaliza, gratuit. Evident, am fugit la zona unde era blugii și i-am luat fix pe aceștia. Partea amuzantă, nu îmi mai aduceam aminte exact care este mărimea, dar noroc cu pozele rămase în urma shooting-ului pentru că am putut să mă uit pe etichetă.

& HERE’S THE RESULT

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE