beauty

Descoperă noile produse de make-up pentru obținerea unui efect de păr mai des | Toppik România

În urmă cu câteva luni (mai exact prin mai) atunci când am decis să fac schimbarea radicală de look și să mă rad în cap, am fost super happy cu alegerea făcută. Însă, odată cu trecerea timpului, am început să o regret, în mod evident, așa că m-am apucat să caut diverse produse pentru stimularea creșterii părului. Întâmplător, am dat peste produsele celor de la Toppik România, o pudră pentru păr rar.

Cum efectul pe care îl doream era unul imediat, singura variantă a rămas aceasta. Am plecat la Viena, m-am întors, după a urmat nebunia cu #ARTcastleWEDDING și plecările la Sibiu & Cluj (Feeric FW & UNTOLD) și n-am mai apucat să mi le comand, așa că am făcut-o zilele acestea. Livrarea fiind una extrem de rapidă, am primit produsele a doua zi.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Toppik e un produs natural, ce are la bază nanofibre de cheratină pură, aceeaşi substanţă ce formează părul uman. Nanofibrele sunt încărcate electrostatic, astfel încât la aplicare, să fie atrase ca un magnet de firele de păr, și să se ‘lipească’ de acestea. Rezultatul: echivalentul unui implant de păr instant!

Firele de par inainte/dupa aplicarea nanofibrelor Toppik!

Iar datorită faptului că au o compoziție și textură asemănătoare părului uman, nanofibrele Toppik sunt imposibil de sesizat, chiar și privind de la o distanță de 10 cm. O să vă las mai jos un video pentru a putea vedea rezultatul clar.

Produsele Toppik sunt unisex și 100% sigure. Nu provoacă iritații/mătreață, iar dacă nu ești mulțumit de rezultat, îți poți obține banii înapoi în termen de 30 zile de la data achiziției (inclusiv valoarea transportului).

Vă recomand să aruncați o privire pe site-ul celor de la Toppik dacă vă confruntați cu problema de a avea un păr rar, pentru că mai mult ca sigur o să vă fie de folos produsele lor. Mai mult decât atât, v-am spus – dacă nu sunteți mulțumiți de rezultat, vă puteți obține foarte ușor banii înapoi.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE