Now Reading
Despre Business Institute for Creative Industries BICI by Mirela Bucovicean si Business of Fashion

Despre Business Institute for Creative Industries BICI by Mirela Bucovicean si Business of Fashion

Despre Business Institute for Creative Industries BICI by Mirela Bucovicean si Business of Fashion – modul sustinut de Mirela Bucovicean

Mirela Bucovicean, antreprenorul din spatele celei mai mari platforme de vanzare si promovare a creatorilor de moda romani – Molecule F, considera gap-ul dintre ideea antreprenorului si implementarea unei directii un spatiu lucrativ extraordinar, propice pentru introducerea unei structuri educationale alternative. Astfel, a luat nastere Business Institute for Creative Industries, o platforma de dezvoltare destinata celor ce necesita indrumare in lansarea unei afaceri in industriile creative, sustinuta de practicieni, oameni care sunt un etalon fiecare in domeniul lui si care au un impact pozitiv in sirul actiunilor decisive ale inceputului de drum.

Business of Fashion, primul modul de curs prezinta suport pentru antreprenoriatul in industria creativa si tot ceea ce atinge ea – o industrie ce sta la intersectia dintre arta, afaceri si tehnologie. Moda este un veritabil exemplu al industriei creative aflat intr-o pozitie strategica in a lega creativitatea de invovatie intr-o perioada in care creativitatea este esentiala in dezvoltarea afacerilor inovative de succes ale economiei de maine. Ar trebui notat, de asemenea potentialul industriei modei de a contribui la reindustrializarea Romaniei. Insa nu este doar despre moda, este despre business, un business corect si coerent.

Business of Fashion, propune șlefuirea ideii antreprenorului, construirea unei baze puternice pentru lansare, asimilarea unui model financiar potrivit dar și construirea unei rețele de suport compusa din persoane cheie pentru lansarea unei afaceri cu un potential crescut de reusită. Pentru a sustine un ritm alert si de actualitate al informatiei prezentate, fiecare sesiune va prezenta un alt guest-speaker, expert in subiectul dezbatut.

Subiectele abordate in cadrul cursului includ: Moda ca Reper Cultural și Social, Dezvoltarea unui brand, Analiza Pieței și a Competitorilor, Diferentiartorul unui business, Productia, Canalele de Distributie, Modele de Start-Up, Plan de Afaceri, Marketing & PR si nu in ultimul rand Analiza pe business-urile cursantilor sau simularea unui business pe idea acestora.

 

#BICI #BICIbyMB #BusinessofFashionbyMB #MirelaBucovicean #Antreprenoriat

See Also

Facebook: https://www.facebook.com/bicibymirelabucovicean/

Instagram: https://www.instagram.com/bicibymb/

Website: https://www.molecule-f.ro/ro/business-of-fashion-de-primavara

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE