events fashion looks news travel

DESPRE GLO & ROMANIAN DESIGN WEEK #GLORIDE

Song: Justin Timberlake – Supplies

După cum probabil ați văzut deja pe Instagram, săptămâna care tocmai a trecut a fost în continuă mișcare. Mai întâi festivitatea de absolvire, după care banchetul & right after that am plecat la București pentru #gloride-ul către Romanian Design Week, parte a premiului pe care l-am câștigat în urma concursului organizat de Alina împreună cu echipa GLO România. Astfel am reușit să stau treaz peste 30 de ore și să fac față uneia dintre cele mai mari provocări întâlnite până acum, și anume să arăt fresh & flawless în condițiile în care tot ce voiam era un pat sau 5 cafele (I had both, but nothing seemed to work tbh).

Cum spuneam, după banchet am mers direct acasă pentru a face bagajul, după care am încercat să dorm 1 oră pentru că terminasem în timp util și nu mai aveam nimic de făcut, dar, din nefericire nu am reușit să adorm, deoarece panica cum că nu m-aș fi trezit la timp și aș fi pierdut trenul era mult prea mare, iar varianta de a merge cu CFR-ul în condițiile în care nu mai închisesem un ochi de peste o zi nu suna tocmai bine. După 20 de minute în care am stat în pat și mă gândeam în ce să mă îmbrac la event, m-am decis să mă ridic și să mă îmbrac, deoarece voiam să ajung puțin mai devreme ca să pot să beau o cafea și să fumez o țigară liniștit (în drum spre gară chiar am făcut câteva story-uri pe care le puteți vedea în highlight-ul #gloride de pe Instagram în care povesteam cât de bine și liniștit mă simt știind că o să ajung la timp și nu o să se mai repete istoria din ultimele 2 dăți în care fie am pierdut trenul, fie am alergat pentru a-l prinde). Însă, de data aceasta, trenul meu a fost anulat, fără nicio înștiințare în prealabil (că tot îi lăudasem pe cei de la Softrans cu 10 minute înainte să ajung în gară). Din fericire, am ajuns la timp ca să văd despre ce e vorba și să prind trenul, însă partea nasoală a fost faptul că îmi pierdusem rezervarea care a fost făcută la un loc cu o măsuță (aveam nevoie neapărat de una pentru a putea să răspund la niște mail-uri și să pregătesc niște articole pentru blog). Deși domnișoara din echipa Softrans mi-a spus insistent să nu mă așez pe locul pe care scrie REZERVAT, am făcut-o, și, din fericire, persoana care făcuse rezervarea respectivă nu a mai venit, așa că am putut să stau liniștit până la București și să îmi fac treaba (deși, în mare parte nu am prea făcut nimic, deoarece când încă aveam un strop de energie nu am putut să intru pe blog din cauza semnalului slab la internet, și, când a venit semnalul, m-a lovit o oboseală cumplită și nu am mai fost în stare să pregătesc decât un articol de tip #LOOKS).

Am ajuns în București în jur de ora 9.30 și, datorită aglomerației cumplite, am făcut 1 oră până la Bianca acasă (în general durează maxim 20 min), și de parcă oboseala și foamea nu m-au chinuit cumplit, am fost anunțat de către șoferul de la Uber că nu merge aerul condiționat, așa că a trebuit să îndur un traseu pe care s-a mers bară-la-bară obosit, mort de foame și, aparent, și de căldură. Cum am ajuns acasă mi-am făcut un duș rece și am mâncat puțin, după care m-am pus direct în pat. Am adormit după câteva minute, dar m-am trezit după 3 ore, deoarece nu pot să dorm ziua, indiferent de cât de obosit aș fi. M-am dus la Promenada să îmi iau ceva de mâncare și o cafea (actually 2 cafele) și m-am întors la apartament. Nici măcar după cele 2 cafele pe care le-am băut nu mi-am revenit câtuși de puțin, așa că am apelat la cea de-a doua variantă – Supradyn. Nu știu dacă a fost efectul întârziat al cafelei, combinația dintre cele 2 sau doar efectul Supradyn-ului, însă după vreo 10 minute am căpătat o energie de parcă aș fi dormit 20 de ore, însă toată această energie era doar din punct de vedere fizic, nu și psihic, pentru că tot nu puteam să mă concentrez foarte bine (aproape deloc), așa că nu vă recomand să-l luați decât dacă chiar nu aveți altă variantă.

Cireașa de pe tort a fost însă faptul că atunci când am făcut ținuta am gândit-o cu niște sneakers albi de la BROXO (și doar pe aceia i-am împachetat, mai aveam doar o pereche de ghete maro care n-ar fi mers sub nicio formă), și bineînțeles că a trebuit să se pună o ploaie torențială fix înainte de a pleca. Norocul meu a fost că s-a oprit puțin fix înainte să ajungă Alina cu #gloride-ul, așa că au scăpat aproape imaculați.

Am intrat în mașină, am așteptat câteva minute să termine un business call (because yes, when we say that this is a 24/7 job we ain’t jokin’) după care ne-am îmbrățișat și am făcut schimb de cadouri, pentru că am apucat să îi cumpăr un ring pentru telefon, deoarece am auzit-o că avea nevoie de unul pe stories și nu găsea, și dat fiind faptul că ziua ei este pe 1 iunie, am zis să-i fac o surpriză și să i-l dau la București, iar ea mi-a dat surpriza din partea echipei GLO – care nu a prea fost surpriză deoarece am tras cu ochiul pe story-urile celorlalți influenceri care au participat la campanie și am văzut că este vorba despre un device #GLOElementsînsă speram din tot sufletul să fie negru. Și pentru că there is an elementary attraction between us, am primit același device ca și al ei, și anume CARBON BLACK. De asemenea, mi-a dat și 3 pachete de Neosticks în culoarea Midnight Blue (aceleași pe care le fumează și ea) ca să pot încerca dispozitivul, iar driver-ul #glo mi-a făcut o scurtă introducere în ceea ce privește device-ul. Am făcut câteva stories, am mai povestit puțin, am încercat GLO-ul, după care am ajuns la Palatul Telefoanelor. Mai țineți minte că v-am povestit pe stories înainte să plec că îmi e frică să îl încerc deoarece mă tem că o să îmi placă mai mult decât iQOS-ul (pe care m-am chinuit atât timp să îl fac să arate perfect)? Ei bine, s-a întâmplat. Atât din punct de vedere al aspectului, cât și al gustului de tutun. Și, în plus, poți utiliza dispozitivul imediat după ce ai terminat de fumat un Neostick. Yup! Nu mai trebuie să aștepți o grămadă ca să poți fuma din nou. Whenever you’re ready, so is the glo!

Revenind, am oprit la parcarea unui hotel din apropiere pentru a face câteva poze împreună cu Dacian (The Storyalist), unul dintre cei mai buni fotografi de la noi în materie de fashion/streetstyle. Ca să vedeți how great he is, o să vă las mai jos 2 poze ca să vedeți o comparație între o poză făcută cu telefonul și una făcută de el.

După ce am terminat mini-shooting-ul, am mers înăuntru pentru a viziona expoziția. Pot spune că am fost atât de captivat de toate obiectele expuse (pentru că, da, pe lângă zona de fashion erau și alte atracții), încât am și uitat să fac poze, așa că a trebuit să mă întorc pentru câteva shot-uri și 2-3 stories, deoarece era musai să vă arăt și vouă. My favourite rămâne, însă, creația Ioanei Ciolacu, designer-ul meu favorit din cadrul #RDW. O să auziți mai multe despre ea într-un viitor articol în care o să vă prezint în detaliu câteva creații de ale ei.

Pentru că ne era foarte foame și era too early to go home, am mers să mâncăm la Linea – Closer To The Moon, un local pe care voiam să-l vizitez de foarte mult timp, însă de fiecare dată când am mers în București nu prea am avut timp să fac mare lucru datorită faptului că mereu am avut diferite proiecte și în timpul liber fie dormeam, fie făceam poze.

Primul lucru pe care l-am făcut a fost, firește, să mergem pe terasa de pe rooftop. Inițial voiam să stăm acolo, însă nu am apucat decât să facem câteva poze, pentru că a început să plouă, așa că am fost nevoiți să mergem înăuntru. Ședința foto a continuat și acolo, pentru că era imposibil să plecăm de acolo fără să imortalizăm și masa din marmură albă. Pe lângă asta, mâncarea a arătat absolut genial. Mi-am comandat o salată cu somon și un Midnight Blue, un cocktail delicious pe bază de vodcă.

Am povestit puțin împreună cu AlinaGabi (sweetpaprika.ro), câștigătoarea Gabrielei, Elena și Iuliana, un fotograf genial din echipa #SweetPaprika – I fell in love with her work, so make sure you check her out on Instagram here. Eram super obosit, așa că le-am lăsat pe fete și mi-am comandat un Uber ca să merg acasă. Bineînțeles că am adormit după vreo 2 ore, deoarece am stat să editez câteva poze. Bine, adevărul e că nici Supradyn-ul nu m-a lăsat să dorm atât de ușor hahaha :))

Anyway, a fost o experiență frumoasă pe care cu siguranță nu o voi uita curând, lucru pentru care trebuie să le mulțumesc întregii echipe Glo România & Romanian Design Week, dar, în special Alinei, pentru faptul că a făcut posibil acest lucru.

YOU GUYS ROCK!

T-Shirt: H&M
Pants: Bershka
Trench: Antonio Gatti
Socks: H&M
Sneakers: BROXO (use the code ANDREI10 at checkout for 10% off)
Clutch: ZARA

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE