events fashion news

Despre petrecerile de revistă & primul meu entry în #BestDressed

Digital Divas, trip-ul la Viena… nici n-am avut timp să vă povestesc despre cele două petreceri de revistă și despre primul meu Best Dressed.

Dar ce altceva să faceți într-o dimineață de luni decât să vă beți cafeaua citind informații de acum 2 săptămâni? 😂
Cu tot ceea ce se întâmplă, s-a dezvoltat un mic haos în jurul meu care va dura cel puțin până pe 20 iulie. Dar cu toate astea, cumva am reușit să postez pe blog în ultimele săptămâni cât n-am postat tot anul.

Cu puțin înainte de Digital Divas au avut loc anualele petreceri ale revistelor VIVA! și Harper’s Bazaar, la care am participat și eu pentru prima dată. Și pentru că a venit vara, încep să mă plâng din nou de faptul că nu găsesc variante cool de a respecta dress code-urile, de a-mi exprima creativitatea și de a nu muri de cald în același timp.

Am avut noroc că ambele au avut loc pe seară și am putut totuși să nu mă sufoc. Nu știu ce o să mă fac însă, săptămâna asta, cu cele 11 evenimente și cele 31 de grade. Pentru petrecerea VIVA! pusesem ochii de mult pe un costum TOPMAN și am profitat de faptul că aveau și un event drăguț de personalizare în perioada aceea, așa că am zis că merită să îl iau.

Dress code-ul a fost PRECIOUS și vă spun sincer că nu știam cum să încadrez un costum roz-pal în categoria asta, însă eram mai mult ca sigur că voi găsi în magazinul TOPSHOP TOPMAN din București Mall ceva care să îi dea măcar un touch „prețios”. Nici n-a fost nevoie să caut, pentru că Emanuel și Silvia m-au așteptat direct cu ce aveam nevoie – un tricou cu ștrasuri și o agrafă de păr sparklish. 

Următorul pas a fost alegerea pantofilor; și pentru că știți deja că nu-mi place să port pantofi clasici, am mers la IL PASSO pentru că ei au cei mai cool sneakerși care pot fi cumva încadrați și în zona classy. Am văzut această pereche sky blue, pastel blue, cum vreți să-i spuneți, însă nu aveau mărimea mea în magazin (veșnica problemă cu toate magazinele de încălțăminte), așa că a trebuit să aștept 2 zile să ajungă în magazin. Îi puteți găsi și voi online, aici.

Pentru Harper’s Bazaar a fost cu o idee mai dificil, întrucât și dress code-ul a fost ceva mai complex – Elegance with a dash of daring. Nu știu exact care a fost elementul daring din ținută (umerii sacoului, pantalonii în carouri sau ghetele), însă cert este că am ajuns pe lista Best Dressed. Pentru prima dată! So proud! Pentru asta nu am decât să le mulțumesc celor de la ChECk Vintage Shop care m-au ajutat cu sacoul Armani (pe care îl puteți găsi în magazin la 200 RON) și cămașa matchy, care este de asemenea disponibilă.

Astea fiind spuse, vă las că trebuie să ajung la The Barber să mă tund (iar). Uitându-mă la pozele de mai sus, chiar sunt foarte happy cu noul look. #NoMoreDamagedHair 😂

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE