events fashion looks travel

DIGITAL DIVAS 2018 – THE WHOLE EXPERIENCE

După cum probabil știți deja, ieri a avut loc, la Palatul Bragadiru, evenimentul #DigitalDivas18, o gală de blogging care presupune atât panel-uri informative pentru tinerii bloggeri care sunt dornici să învețe ceva nou, dar și o ceremonie de decernare a premiilor anuale. Who’s the Digital Diva of the year? If you don’t know yet, stick with me ’til the end to find out. Press play & enjoy reading ’cause it’s gonna take some time.

Song: Phil Collins – In The Air Tonight (Remix)

Am ajuns la București luni dimineața, după un drum de 3 ore cu trenul – thank God că am reușit să prindem Softrans-ul, pentru că la câte aveau să se întâmple în ziua respectivă, ultimul lucru de care aveam nevoie era să petrec minim 4 ore (pentru că niciodată nu ajunge la timp) într-un tren care arată mai rău decât un autobuz din secolul trecut. Și nu, de data aceasta nu l-am mai pierdut – if you know what I am talking about :))

Anyway, am ajuns la Biu acasă (check her out on Instagram here), ne-am făcut un duș și am pornit la treabă. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă duc să pun banii pe card la Banca Transilvania și am fost suficient de „inspirat” să merg pe jos, deoarece aplicația Google Maps îmi spunea că fac 10 minute. Că o să recalculeze ruta de 3 ori astfel încât să mă facă să mă pierd de 4 nu a mai spus. Dacă ați ratat instastory-urile de luni, fiți pe fază pentru că o să apară vlog-ul în curând și o să vedeți acolo despre ce vorbesc. Într-un final am găsit banca, am depus banii și după am plecat la Promenada, tot pe jos – și nu, de această dată nu m-am mai pierdut. De obicei aleg să merg pe jos dacă distanța este mai mică de 30 min, vremea e frumoasă și nu mă grăbesc.

 Am făcut un mic treasure hunt în căutarea magazinului fizic BROXO (îi găsiți online aici) pe care, până la urmă, l-am găsit, deoarece eram în căutarea unei perechi de sneakerși albi care să se potrivească la prima ținută de la Răzvan Radu pe care aveam să o port – o alegere extrem de grea, deoarece au zeci de modele super cool, dar până la urmă m-am decis asupra unei perechi de sneakerși Puma pe care îi puteți găsi fie în magazinul fizic BROXO, fie pe site, aici.

Am ajuns acasă, am mâncat 2 minute și am filmat 20, după care am plecat către Gara de Nord, deoarece curierul nu a fost în stare să-mi livreze la timp cămășile de la Bman.ro de care aveam nevoie pentru event, așa că tata a trebuit să se ducă luni dimineața să le ridice personal de la sediul curierului și să mi le trimită prin șoferul de tren, pentru că nu eram siguri dacă va ajunge până marți la 12 prin curier. Nu o să mă plâng de faptul că trenul a avut întârziere 40 de minute, pentru că măcar au ajuns în ziua respectivă :))

M-am întors din nou acasă ca să fac un unboxing la cămăși pe stories și să vi le arăt și vouă, plus încă 2 parfumuri pe care le-am cumpărat de la ZARA când am fost în Promenada cu doar 90 lei (2 sticle de 100ml). Este vorba despre pachetul ZARA NIGHT POUR HOMME II + ZARA NIGHT POUR HOMME III pe care îl puteți găsi aici sau le puteți cumpăra separat cu 60 de lei/sticla, însă vă recomand să le cumpărați pe ambele deoarece au un miros genial și persistă muuult mai mult decât mă așteptam (5-6 ore, poate chiar mai mult). Am așteptat-o pe Biu să vină de la facultate, după care am mers până la un Mega să luăm o sticlă de prosecco și câteva lucruri pentru cină – și nu, nu am gătit eu, obviously :))

După ce am făut cumpărăturile am luat un Uber și am mers la Răzvan ca să iau ținutele pentru ziua următoare, iar singurul lucru pe care vreau să vi-l spun despre acestea momentan este faptul că au fost absolut AHHH-MAZING, pentru că voi scrie un articol mâine despre activitatea lui ca și designer, deoarece chiar vreau să vă fac cunoștință cu el și cu creațiile sale, because he is so talented! Meanwhile, check him out on Instagram here. Am luat ținutele și am plecat acasă, iar când am ajuns, am simțit un miros de mâncare atât de plăcut încât, deși mă oprisem la un fast food în drum spre casă pentru că știam că masa o să fie gata puțin mai târziu, mi s-a făcut foame instant. Am pus un playlist de la Dirty Nano, am desfăcut sticla de prosecco și ne-am relaxat după o zi plină de „evenimente”.

Here’s what she cooked

Adevăratele evenimente aveau să se întâmple. de fapt, ziua următoare – m-am trezit la 7 dimineața, mi-am făcut un duș, am băut o cafea și am citit câteva articole din Vogue, după care am plecat la Promenada ca să rezolv câteva lucruri pe ultima sută de metri – a trebuit să duc o cămașă la călcat pentru că nu am reușit să fac asta de unul singur și să cumpăr o pereche de ochelari de soare cu lentilă galbenă + niște brățări matchy, și în toată agitatția nu am observat că ceasul era 9.30 iar mall-ul se deschidea la 10. Norocum meu a fost că era curățătoria deschisă – am lăsat cămașa, după care am mers la corner-ul iQOS și am mai băut o a doua cafea – cum altcumva să capeți energia necesară pentru o zi plină de evenimente?

Din păcate nu am găsit nimic din ceea ce căutam, deși am stat cam vreo 2 ore, dar măcar am rezolvat treaba cu cămașa. Mi-am cumpărat un set de brățări de la Bershka cu 40 de lei, după care mi-am adus aminte că s-a deschis în iarnă un magazin Notino chiar în Promenada, așa că m-am dus să îl vizitez. De asemenea, am vești bune pentru toți pasionații de beauty – Aoro by Notino oferă, începând cu 23 aprilie, livrare gratuită pentru toate comenzile plasate pe site-ul lor care depășesc suma de 200 RON, timp de o săptămână – până pe 29 aprilie. Așa că intrați pe site-ul lor, consultați categoria de oferte speciale & place your order!

By the way, the food was delicious!

Vă puteți imagina ce a urmat, a fost amuzant pe moment, dar acum am piciorul negru 🙂 Fiecare avem propria modalitate de a ne crea amintiri – unele persoane își fac un tatuaj care să le amintească de un moment, eu îmi fac o vânătaie – at least it’s not permanent. Am ajuns acasă cu părul ud așa că a trebuit să mă spăl din nou pe cap și după am pornit spre Palatul Bragadiru, acolo unde, de data aceasta aveau să se anunțe marile câștigătoare ale serii – zeci de bloggerite au fost nominalizate pentru cele 15 categorii:

– Young Diva in Fashion Blogging
– Young Diva in Beauty Blogging
– Most Active Fashion Blogger
– Most Active Beauty Blogger
– Best Women Websites
– Best Newcomer on YouTube in Fashion & Beauty
– Best YouTube Channel in Fashion & Beauty
– Best Fashion Instagram Account
– Best Beauty Instagram Account
– Best Fashion Blogger
– Best Beauty Blogger
– Best Brand Endorser
– AVON Award for Social Causes
– People’s Choice Award – The Digital Diva of The Year
 And guess who went home with 4 prizes! The one and only Alina Ceușan! And yes, she also got the award for The Digital Diva of The Year!

Pentru că este deja aproape 12 noaptea și am început să scriu la acest articol încă de la ora 18.30, vreau să îl închei aici, dar nu înainte de a oferi un sfat întregii comunități de blogging – nu vă speriați, nu vă simțiți descurajați și, cel mai important, nu renunțați, chiar dacă nu aveți rezultatele la care vă așteptați! Continuați să faceți ceea ce faceți, pentru că o faceți bine, dar succesul vine pe parcurs și doar prin hard work. Dacă ați ajuns până aici vreau să vă mulțumesc & să sperăm că la anul o să mă alătur și eu nominalizaților și, de ce nu, și câștigătorilor. So, #AvonTeam, if you’re reading this, we’re waiting for a men category in your awards ceremony!

SEE THE VLOG HERE:

#DigitalDivas18

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE