fashion

Digital Divas 2019 – Mom’s Outfit // & her bday

Dacă ieri v-am vorbit despre outfit-ul meu de la Digital Divas, astăzi a venit rândul mamei (mai e și ziua ei, așa că la mulți ani, mama!). Am profitat de faptul că urma să plecăm la Viena pe 30 și am chemat-o cu câteva zile înainte în București, pentru a veni cu mine la eveniment.

Pentru că, după cum v-am spus, nu m-am stresat prea tare cu ținuta mea, am avut destul timp pentru a o pune la punct pe cea a mamei. De fapt, nici aici nu m-am chinuit foarte tare. M-am gândit prima dată la stilul rochiei (voiam ceva simplu, dar totuși care să iasă în evidență), am întrebat-o dacă e de acord, după care am sunat-o pe FaceTime și am intrat pe site-ul celor de la Nympha ca să găsim câteva variante. Aici a fost puțin mai greu, pentru că nu se putea decide. Eu văzusem deja ceva, însă am lăsat-o să își aleagă. Culmea, marți dimineața când am ajuns la showroom, a luat-o exact pe aceea pe care pusesem și eu ochii. I-a venit perfect, așa că n-am stat foarte mult (să alegem rochia, pentru că la showroom am stat câteva zeci de minute bune – draga de Livia ne-a așteptat cu cafea și croissante calde).

Și pentru că îi trebuia și un make-up pe măsură, am apelat la fetele de la INGLOT, care m-au făcut să o văd în premieră pe mama cu un machiaj super profi. Am fost amândoi șocați de rezultat, în sensul bun al cuvântului. Și așa diva mea digitală a strălucit mai mult decât majoritatea pseudo-divelor din seara evenimentelor. Mulțumesc mult Roxanei Negoiță de la INGLOT și Liviei de la Nympha, meritul este în mare parte al vostru!

CLICK HERE TO SHOP THE DRESS
CLICK HERE TO BOOK A MAKE-UP APPOINTMENT

Mă duc să ciocnesc un Bellini cu mama. Vă las. Ne auzim mâine.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE