news

Digital Divas 2019 – The Award // Thank You!

3rd Best Male Fashion & Lifestyle Blogger!
such big words!

Dar nu este despre asta. Nu mai detaliez aici, încă o dată, pentru că am detaliat în articolul precedent, însă din punctul meu de vedere nu există câștigător la această categorie. Având în vedere diversitatea content-ului pe care puținii bloggeri de fashion masculin o pun la dispoziție, cu toții suntem câștigători. Damn it, nici măcar nu cred că sunt acoperite toate zonele modei masculine, așa că dacă îți doreai să începi un blog/cont de Instagram de menswear, acum e momentul!

Totuși, nu pot spune că această distincție nu m-a bucurat și nu m-a făcut să realizez ce comunitate puternică am reușit să strâng în nici 2 ani de activitate (pe blog). Aș spune că vă mulțumesc, dar ar suna clișeic pentru că toată lumea o face, însă o să vă demonstrez asta prin încercarea de a vă livra tot mai multe materiale inspiraționale. Pentru că despre asta e vorba. Inspirație. Dacă nu o ai și nu o oferi la schimb, ești 0. Oricând, oriunde, ca Balaban cu căderea Constantinopolului. Păcat că și de ziua ei e urâcioasă.

Anyway, vă mulțumesc pentru voturi și pentru susținere. It means the world for me! Și felicitări, încă o dată, lui Virgil, Ovidiu, Emanuel și tuturor celorlalți băieți nominalizați la această categorie! Again, we all are winners!

Puteți vedea mai multe despre ceea ce înseamnă pregătirile pentru #DigitalDivas19 în zilele care urmează, însă până atunci vă invit să urmăriți vlog-ul de pe IGTV.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE