beauty

Digital Divas 2019 – The Hair @ The Barber

M-ați văzut creț (dacă mă urmăriți de mai multă vreme), brunet, blond, gri, mov… dar ras?
Voiam să fac o nebunie pentru gala de săptămâna trecută și m-am tot întrebat ce. De asemenea, mă și gândeam să încerc look-ul ăsta almost bald de ceva timp, doar că îmi era foarte teamă de schimbarea – categoric – radicală.

Tot gândindu-mă eu și realizând că n-am ce să fac decât asta (nu voiam nici să-mi fac vreo creastă roz neon), am coborât la băieții de la The Barber (din locația Kogălniceanu, care s-a deschis recent), mai exact la Mihăiță, și i-am arătat o poză de pe Pinterest. Asta.

După ce m-a întrebat de vreo 2-3 ori dacă sunt sigur, m-am și trezit cu mașina în păr. Prima dată m-am speriat pentru că încă se mai vedea din blond (a vrut să mă tundă treptat ca nu cumva să fie prea scurt), însă mi-am revenit după câteva minute când am văzut rezultatul final (pe care îl aveți mai sus, în poza de thumbnail).

E primul hairstyle care simt că mă reprezintă în totalitate, așa că nu-l voi schimba prea curând. Mă las pe mâna lui Mihăiță de la The Barber Kogălniceanu pentru că știe el ce știe! O tot fac de aproape un an, o dată la două săptămâni și nu am regretat niciodată. Mai ales acum că au deschis și fix lângă mine. Dacă vreți să vă faceți o programare, puteți face acest lucru online, dând click aici.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE