fashion

Digital Divas 2019 – The Outfit

Probabil mulți dintre voi credeți că, având în vedere cât de mult am așteptat ediția de anul acesta a galei Digital Divas, mi-am pregătit outfit-ul cu zile bune înainte, dacă nu chiar săptămâni. Ei bine, totul a fost făcut cu 24 de ore înainte. Nu pentru că nu aș fi avut idei, nu pentru că nu găseam ceva anume, ci pentru că am avut încredere în cei de la ChECk Vintage Shop, second hand-ul pe care nici nu-mi vine să-l numesc așa, pentru că este cu mult peste cam orice alt magazin (vintage sau nu) din București.

Am mers cu mama, cu o seară înainte, și le-am spus exact ce vreau – o pereche de pantaloni scurți și un sacou oversized. Zis și făcut! Mai mult, mi-au găsit și o borsetă Chanel pe care am asortat-o la ținută.

Imediat după ce am plecat de la ChECk, am pornit spre București Mall pentru a-mi căuta niște adidași super cool. De fapt, e mult spus căutat, pentru că deja îmi găsisem pe site o pereche preferată, așa că m-am dus în magazin doar pentru a o ridica. IL PASSO este cel mai cool brand (accesibil) de adidași și pantofi. Punct. În ultimul timp am frecventat din ce în ce mai mult magazinul lor, pentru că găsești cu ușurință ceva ieșit din tipare și care poate fi integrat atât în stilul classy, cât și în cel streetstyle (v-am promis articolul de la VIVA!, însă n-am mai avut timp cu toată agitația. Dar vine, promit! Next week, să termin cu Digital Divas! Sorry!). Așa că aruncați o privire în magazin!

Știu, știu. Ochelarii. De unde sunt ochelarii?
A: OPTICA VEDERE

Am văzut la Deea în urmă cu ceva timp un giveaway cu cei de la Optica Vedere, prin care oferea cadou niște produse Gucci. Așa că am dat o fugă în magazinul din Piața Iancului să văd ce e pe acolo. Nici n-a fost nevoie să stau mai mult de 5 minute pe gânduri, pentru că deja mi-au sărit în ochi (în mod evident) ochelarii pe care îi vedeți mai sus. Pe lângă ochelari de soare, puteți găsi și ochelari de vedere. Toate acestea atât de la brand-uri accesibile, cât și de la cele de top (Cartier, Tom Ford, GUCCI, etc.)

Acum că v-am făcut să mergeți prin câteva magazine, nu vă pot spune decât baftă cu tarifele de la Uber de zilele astea. Eu sunt în Vienna și n-am mai văzut tarif dinamic de 2 zile! Doamne ajută! Retrageți OUG-ul ăla de rahat!

Ne vedem mâine cu un nou articol!
Până atunci…

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE