events news

Donează sânge și mergi la cele mai tari festivaluri ale verii! | BLOOD NETWORK by UNTOLD & NEVERSEA

Au mai rămas doar 8 zile până la finalul celei de-a patra ediție a campaniei BLOOD NETWORK by UNTOLD & NEVERSEA, așa că grăbește-te să prinzi bilete la cele mai tari festivaluri ale verii!

Împreună cu Institutul Național de Transfuzii Sanguine și platforma tehnologică de donare de sânge „Și Eu Donez”, organizatorii UNTOLD și NEVERSEA au lansat, pe data de 29 mai, campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România în edițiile trecute.

Chiar dacă perioada caravanelor mobile (cele prin intermediul cărora puteați obține un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA) aproape s-a încheiat – singurul oraș în care vor mai fi prezente centrele mobile fiind Constanța (23-24 iunie în Piața Ovidiu), încă mai puteți dona prin intermediul centrelor de transfuzii din întreaga țară, până pe 29 iunie.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Toate persoanele care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA, după cum urmează:


UNTOLD – preț special de 499 lei + taxe (redus din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului)

NEVERSEA – preț special de 399 lei + taxe (redus din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului)

Festivalierii care donează sânge la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor sa ajungă, site-urile untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, acolo unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere, la prețurile de mai sus.

EDY CHEREJI, director de Marketing și Comunicare UNTOLD&NEVERSEA „În fiecare an ne dorim ca această campanie să se dezvolte în cât mai multe orașe din România. Dacă în anii trecuți aveam caravanele mobile de donare de sânge în 4 orașe din țară, în acest an campania a crescut cu încă două orașe: Iași și Brașov. Pentru anul viitor ne gandim să mai adăugăm în listă și alte orașe și de ce nu, să mergem cu această campanie și peste hotare.”

ANNA-KATHARINA SCHEIDEREITER, Manager CSR Kaufland România „Ne-am alăturat cu bucurie campaniei Blood Network, pentru al treilea an consecutiv. Dincolo de importanța donării de sânge, proiectele Untold și Neversea ne surprind prin spirit inovativ, originalitate și creativitate. Ne dorim să găsim modalități de a motiva donatorii și suntem conștienți că împreună putem salva vieți.”

ALEX LIVADARU, co-fondator Și eu Donez „<Criza de sânge> despre care auzim că lovește atât de des spitalele românești are două soluții: educația și tehnologia. Partenerii noștri, cel mai mare eveniment muzical din România, UNTOLD și cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA, realizează an de an cea mai de impact campanie națională de informare și educare cu privire la nevoia de sânge. Ei reușesc să vorbească despre lipsa sângelui din spitale prin caravana Blood Network și ajung la acel public minunat, tinerii. În acest parteneriat, Asociația Și eu donez oferă platforma de tehnologie, oferind acces în singura Rețea a Donatorilor de Sânge din România.”

În acest moment, rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și Eu Donez înseamnă 5200 de membri. Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2018, și în parteneriat cu platforma Și Eu Donez, dar și cu ajutorul Institutului Național de Transfuzii Sanguine.

În anul 2017, campania BLOOD NETWORK a însemnat peste 700 de donatori la cele 4 caravane mobile de donare de sânge și peste 1500 de donatori la centrele de transfuzii din întreaga țară.

NEVERSEA 2018 va avea loc în perioada 5-8 iulie la Constanța, iar UNTOLD 2018 va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.

LOOKING FORWARD TO SEEING YOU!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE