events fashion

DRESS FOR LESS | CHARITY BLOG SALE

Cei care mă urmăresc de mult timp (chiar de dinainte să încep acest blog) probabil sunt familiarizați cu faptul că mă implic în cât mai multe acțiuni/evenimente caritabile sau activități de voluntariat. De aceea, atunci când Luca Cruceanu, unul dintre prietenii mei și blogger pe www.lucacruceanu.ro, mi-a propus să mă alătur proiectului Dress For Less și să devin #FabDonator, am spus cu mare drag ”DA”.

Ce este #DFL?

#DFL (Dress For Less) este un blog sale caritabil organizat de Rotaract Cișmigiu prin intermediul căruia se strâng, până pe 9 mai, cele mai cool articole vestimentare de la bloggerii tăi preferați și mulți alți oameni super, care vor fi ulterior vândute atât în cadrul evenimentului care va avea loc pe 10 mai la Simbio, în București, cât și pe pagina de Instagram a event-ului pe care o puteți găsi aici. Toate fondurile strânse vor fi donate organizației Habitat For Humanity România, urmând să contribuie la construirea unei case pentru familiile cu situație financiară precară.

Aveți mai jos cele 3 articole vestimentare pe care le voi dona, și anume un trench vintage și 2 piese de la PULL&BEAR – un pulover și un tricou.

De asemenea, îi provoc pe Alina Tanasă – fabmuses.netRăzvan BădilăGabriela Atanasov – sweetpaprika.ro și pe Ioana Vișănescu să mi se alăture.

BE GOOD.

DO GOOD.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE