Now Reading
Elefant.ro sărbătorește astăzi 17 milioane de cărți livrate!

Elefant.ro sărbătorește astăzi 17 milioane de cărți livrate!

Nu sunt eu cel mai înfocat fan al cititului, însă până și eu știu că o cafea bună cere o carte pe măsură. Am dezvoltat obiceiul de a răsfoi câteva pagini la cafea în fiecare dimineață, pentru a-mi găsi inspirația. În special, citesc poezie. Probabil ați observat că am schimbat puțin foaia – că tot vorbim de cărți – și v-am lăsat să vedeți o latură mai sensibilă de-a mea pe social media în ultima vreme.

În general, când sunt în oraș obișnuiesc să merg în coffee shop-uri care au cărți de împrumut, iar pentru acasă mi-am comandat câteva titluri de pe elefant.ro, pentru că deja folosesc site-ul pentru produse de beauty & co și îmi e mult mai ușor să adaug și câte o carte în coș de fiecare dată când plasez o comandă.

Nu am adus vorba despre asta până în prezent, întrucât prefer să am micile mele plăceri pe care să le țin departe de tot ceea ce înseamnă social media pentru a putea avea, cu adevărat, acel me time pe care îl merităm cu toții. Însă, tocmai am aflat ceva super cool și nu am putut să țin asta doar pentru mine:

Site-ul elefant.ro sărbătorește astăzi, pe 17 mai, 17 milioane de cărți livrate!

17.000.000
THAT’S HUGE!

În primul rând, felicitări! Nu neapărat pentru cifre, ci pentru faptul că oferiți posibilitatea de a citi titluri impresionante pasionaților de lectură care nu au, poate, posibilitatea de a le achiziționa din librăriile locale.

KEEP UP THE GREAT WORK!

Și la cât mai multe cărți livrate!
Iar pentru voi, dragii mei cititori, la cât mai multe cărți citite! Citiți. Citiți mult, pentru că vă ajută. Vă inspiră. Vă… crește 🙂

Până când vom sărbători împreună 1 miliard de cărți livrate,

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE