events fashion news

Emily de la ”Bravo, ai stil!” și-a lansat propria coleție de haine!

Probabil ați observat faptul că în ultimul timp nu am mai fost atât de activ, pentru că am încercat să caut fel și fel de idei de content pentru voi, care să aibă la bază principalele subiecte pe care le dezvolt – fashion și beauty.

Una dintre aceste idei este o nouă serie pe care o s-o încep atât aici, pe blog, cât și pe canalul de YouTube, numită

#AGFashionReports

Pe scurt, vor fi niște ”update-uri” în materie de fashion – noi tendințe, colecții, știri, etc.
Pentru început, având în vedere că aseară am mers la lansarea colecției DP by Emily Burghelea, am zis să profit de această ocazie și să încep seria la care mă gândesc de foarte mult timp.

SO LET’S GO!

Încă de când am văzut story-urile Emilianei în care își anunța colaborarea cu cei de la Dependent am știut că această colecție va fi una demnă de un fashion report, pentru că Emiliana a fost una dintre concurentele mele favorite din cadrul emisiunii Bravo, ai stil!

După cum i-am spus și ei în interviul scurt pe care i l-am luat, am apreciat faptul că și-a construit o identitate în cadrul emisiunii, identitate ce s-a regăsit și aseară, în colecția prezentată.

CAROURI
NON-CULORI
ELEMENTE OUTTA SPACE

Cam acestea au fost principalele trend-uri în jurul cărora Emily s-a învârtit. Deși par elemente din zone cât de cât safe, modul în care le-a combinat le-a făcut să iasă cumva din monotonie.

Ceea ce mi s-a părut foarte tare a fost, însă, faptul că le-a adus împreună pe toate celelalte foste concurente din cadrul emisiunii pentru a-i prezenta colecția, astfel încât vibe-ul pe care întregul eveniment l-a transmis a fost unul cât se poate de autentic.

Vă las mai jos vlog-ul pentru a vedea câteva cadre și mini-interviul acordat de Emiliana:

EM, YOU ROCK!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE