events fashion looks news travel vlogs

FESTIVAL SERIES // NEVERSEA 2018

NEVERSEA 2018. Una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit până acum, în ciuda faptului că tot trip-ul a fost plin de evenimente mai puțin plăcute. Citiți articolul până la final ca să vedeți despre ce vorbesc.

Atunci când m-am hotărât eu să merg la festival (cu câteva zile înainte), toate grupurile erau deja formate, ceea ce a făcut toată treaba legată de găsirea cazării foarte grea, pentru că prețurile camerelor de hotel erau aproape triplate. I-am dat mesaj Biancăi și i-am propus să mergem la festival (mai bine zis am insistat, pentru că nu voiam sub nici în ruptul capului să ratez show-ul lui Armin) și, pentru că nimeni nu poate să spună NU unui pahar de vodka RedBull la răsărit, pe plajă, cu muzica lui Armin van Burren pe fundal, a acceptat. Pe principiul de la bal la spital (doar că de data aceasta a fost de la bal în tren spre mare), am luat-o din club la 3 dimineața și ne-am urcat în primul tren. Primul lucru enervant s-a întâmplat chiar înainte să plecam, la casa de bilete, atunci când am aflat că avem loc doar de la Craiova la București. După ce am plecat din București, am început să căutăm prin vagoane, sperând că poate-poate cineva a pierdut trenul sau s-a răzgândit. Am avut norocul că toată agitația noastră a fost observată de un polițist, care ne-a propus să mergem în vagonul restaurant (nu mai auzisem de așa ceva până atunci, dar ne-am gândit că nu poate să fie mai rău decât să stăm pe holul trenului în picioare). Însă surpriza a venit atunci când am intrat în acest vagon, care este cu mult peste orice alt compartiment al CFR-ului. Am luat o cafea, destul de nasoală pentru prețul de 6 lei, însă a meritat să plătim doar atât ca să stăm jos pe un drum de 2 ore. Am încercat să dormim, însă fără succes, deoarece popularitatea acestul vagon restaurant a crescut rapid, așa că toată lumea care nu avea loc a venit acolo.

Am ajuns în Constanța și m-am pus să filmez vlogul, însă, ce să vezi?! Mi-am uitat trepiedul acasă. Noroc că aveam husa cu ring-ul pe ea și am putut să mă folosesc cât de cât de el pentru a avea o imagine stabilizată. După ce ne-am făcut duș și ne-am schimbat, am pornit pe jos către festival (deoarece tipul cu Airbnb-ul ne zisese că facem 15 minute – am făcut 30). Deși ne-am bucurat super mult atunci când am auzit Google Maps-ul zicând „ați ajuns la destinație”, ne-am uitat în jos și… am văzut treptele… Dacă ați fost la Neversea sigur știți despre ce vorbesc 🙂

Ne-am luat brățările, am mâncat ceva, am făcut câteva poze, după care am mers acasă pentru că deja ne ajunsese oboseala și nu era decât 2 după-amiaza.

Seara a venit destul de repede, așa că, după ce ne-am trezit am plecat la niște prieteni care stăteau în Mamaia, după care direct la Neversea. Ca să fiu sincer, nu aveam așteptări prea mari de la acest festival, deoarece nu mă gândeam că se poate compara cu UNTOLD. Într-adevăr, așa cum v-am spus și pe Instagram Stories, nu se poate. De la locație până la line-up, există diferențe considerabile între cele două. Însă, un singur lucru a fost la fel – distracția de care am avut parte. Momentul cel mai frumos a fost (da, ați ghichit) atunci când am mers la Armin. Mă uitam în stânga și în dreapta și vedeam o mulțime de lume fericită. Mii de oameni diferiți, uniți de un singur lucru – dragostea pentru muzică.

Pentru că a fost atât de frumos, ne-am hotărât să mai stăm o seară, doar că aveam o singură problemă – Airbnb-ul nu mai era disponibil. Așa că, there we were, la 11 dimineața, după festival, la cafeneaua unei scări de bloc, cu 3 bagaje, căutând cazare. Noroc că am avut-o pe Bianca cu mine care a reușit să găsească un hotel drăguț la un preț mai mult decât decent, în doar 10 minute. Vă las mai jos #AGOutfitDetails și link-urile de unde vă puteți înregistra pentru ediția de anul viitor a festivalului Neversea, dar și de unde vă puteți cumpăra bilete pentru ediția Untold de anul acesta, care va avea loc în perioada 2-5 august în Cluj-Napoca.

#LOOKS

DAY 1

Shirt: H&M
Shorts: FILA
Socks: H&M
Boots: Bershka
Bumbag: Pull&Bear
Bandana: Bershka
Sunglasses: AliExpress

DAY 2

Shirt: H&M
Jeans: Street Style Ro
Jacket: Street Style Ro
Bumbag: Pull&Bear
Sunglasses: AliExpress
Boots: Bershka

CLICK HERE TO PRE-REGISTER FOR NEVERSEA 2019
CLICK HERE TO GET YOUR TICKETS FOR UNTOLD 2018

SEE THE VLOG HERE

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE