beauty giveaway

GIVEAWAY: CUM NE ALBIM DINȚII ACASĂ ÎN DOAR 30 MINUTE? #CREST

În urmă cu ceva timp, v-am vorbit aici despre eficiența benzilor pentru albirea dinților de la #Crest
După ce au trecut 4 luni, timp în care le-am folosit săptămânal, vă pot spune că schimbarea este radicală. 
Singurul minus pe care l-am observat de-a lungul acestui proces este faptul că sensibilitatea dentară a crescut, deoarece până acum am folosit aceste benzi cu 19% peroxid, așa că de data aceasta am optat pentru cele cu 9%

Pentru că tot se apropie Crăciunul, am decis să organizez și un giveaway împreună cu cei de la www.albirea-dintilor.com, pentru a vă oferi șansa să vă convingeți de eficiența benzilor Crest Whitestrips. Mai multe detalii despre giveaway găsiți la finalul articolului.
 
Cum spuneam și în articolul precedent, unul dintre puținele site-uri de încredere din România când vine vorba despre acest lucru este www.albirea-dintilor.com, unde puteți găsi o gamă largă de produse, de la benzi, până la kit-uri complete pentru albirea dinților.
 

Benzile CREST sunt plasturi subțiri și flexibili pe bază de peroxid,  același ingredient folosit de medicii stomatologi, deci nu constituie un pericol pentru dinți. 

CUM SE FOLOSESC?
Un pachet conține 2 plasturi, unul pentru partea de sus și unul pentru partea de jos a dinților. Este recomandat să nu vă spălați pe dinți înainte, pentru un efect mai puternic. 

Spre deosebire de benzile cu 19% peroxid, acestea se folosesc o dată pe zi, timp de 30 de minute. 

Dacă aveți mai multe întrebări, puteți consulta secțiunea ÎNTREBĂRI FRECVENTE de pe site-ul www.albirea-dintilor.com, iar dacă vă hotărâți să cumpărați unul dintre produse, puțeți adăuga codul WHTCRST05 la finalizarea comenzii, pentru a beneficia de o reducere de 5%.

Așa cum am menținonat la început, am organizat un giveaway pe Instagram, prin care am pus la bătaie 5 pachete de benzi Crest Whitestrips 3D Classic Vivid sau Crest Whitestrips Supreme (le puteți combina pentru a vedea care vi se potrivește mai bine).

CE TREBUIE SĂ FACEȚI?
1. Să dați follow următoarelor pagini de Instagram:
• @andgrigorie
• @albirea.dintilor

2. Să intrați la această postare și să etichetați 3 prieteni


Câștigătorul va fi ales pe 26 decembrie prin intermediul site-ului random.org și va fi anunțat printr-o postare pe contul meu de Instagram.

Puteți lăsa mai multe comentarii, cu condiția ca persoanele etichetate să fie diferite.

More info here

GOOD LUCK!


With Love, 
You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE