news

Giveaway iPhone XS Max | Best of Instagram Week #2

Here we are, la 2 zile distanță de a vă spune Crăciun fericit! Dar până să ajungem acolo, haideți să vedem care au fost cele mai interesante postări de pe Instagram de săptămâna aceasta.

1. LANSAREA CĂRȚII
„CUM DEVII STEWARDESĂ”

Cu siguranță ați auzit de Ștefana Suciu până acum – fie de la „Bravo, ai stil!”, fie de pe Instagram. Dacă nu, deși mă îndoiesc, trebuie neapărat să îi dați un follow chiar acum, because this girl rocks! Pentru a începe articolul Best of Instagram de săptămâna aceasta așa cum trebuie, vreau să vă vorbesc despre lansarea cărții ei care a avut loc pe 15 decembrie la Agape (care by the way, este și unul din restaurantele mele preferate din București).

Având la bază meseria de stewardesă, Ștefana a primit de-a lungul timpului foarte multe mesaje pe social media referitoare la acest aspect. Cât de multe? Suficiente încât a fost nevoie să scrie o carte pentru a le putea acoperi pe toate.

„Vacanța ta este meseria mea!”

Așadar, în cazul în care sunteți interesați de lumea aviației, vă sugerez să vă comandați cartea chiar acum, dând click aici.

2. GIVEAWAY
iPhone XS MAX

Este perioada cadourilor, nu?

De aceea, m-am hotărât să organizez acest giveaway împreună cu Emily și Deea, prin care să vă răsplătim pentru susținerea oferită pe tot parcursul anului. Aveți regulile concursului în postarea de aici, iar câștigătorul va fi ales prin random.org pe data de 30 ianuarie și anunțat pe Instagram.

3. DIANA ENCIU & PONEIUL DIN LAPONIA

Încă de la începutul lunii decembrie am avut ocazia să vedem tot felul de poze christmasy mai mult sau mai puțin creative – and trust me, it takes a lot of time and energy to do one. Propria cameră decorată drăguț, târgul de Crăciun, parcuri, sau… în cazul Dianei Enciu, Laponia. LAPONIA! Și când credeam că ea va avea cele mai tari poze din perioada asta…

4. LOOK! A CHRISTMAS ANGEL!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE