beauty news

Interviu în exclusivitate cu directorul de creație Goldwell!

De-a lungul timpului, un lucru a rămas la fel – coafura pe care o adoptă majoritatea bărbaților. De aceea, în momentul în care am primit invitația pentru cina de la Sardin cu Neil Barton – directorul de creație Goldwell – am decis să merg și să îi iau un interviu legat de trendurile pe care acesta le prezice pentru 2019. O să îl las mai jos, în cadrul acestui articol, însă până atunci vreau să vă povestesc câteva lucruri despre noua gama Goldwell.

@PURE PIGMENTS reprezintă o revoluție în ceea ce privește produsele de beauty, întrucât oferă părului nunațe unice prin doar câțiva pași simpli. În cadrul acestei game, putem găsi 2 categorii de produse:

PURE YELLOW
PURE ORANGE
PURE RED
PURE VIOLET
CREEAZĂ TONURI CU EFECTE VIBRANTE, MEGA INTENSE

PEARL BLUE
MATTE GREEN
CALMEAZĂ ȘI CONTRACAREAZĂ NUANȚELE NEDORITE

 

După cum puteți vedea și în videoclipul atașat mai sus, produsele din gama @PURE PIGMENTS sunt mai mult decât esențiale pentru obținerea unei culori care să iasă din tiparele clasice. Datorită tehnologiei profesionale, este recomandat ca acestea să fie folosite doar în saloane (cu gamele Topchic, Colorance și Nectaya), de către hairstiliști.

AND NOW, LET’S TALK ABOUT #TRENDS

Q1: CARE A FOST CEA MAI MARE PROVOCARE PE CARE CU CARE TE-AI CONFRUNTAT PE PARCURSUL CARIEREI?

Nu pot spune că a fost întocmai challenging, însă cel mai greu mi-a fost în momentul în care am început să lucrez ca director de creație în cadrul Goldwell, deoarece nu eram obișnuit să fac hair shows și să performez pe scenă. Am studiat la un colegiu de arte, deci mă vedeam mai mult ca pe un artist.

Q2: DACĂ AR FI SĂ PREZICI UN TREND ÎN CEEA CE PRIVEȘTE HARISTYLE-URILE MASCULINE PENTRU ANUL 2019, CARE AR FI ACESTA?

Deși, aparent, majoritatea bărbaților optează pentru look-ul clasic de James Dean (pentru că nu va fi niciodată out of fashion), văd că în UK aceștia se orienteză încet spre o tunsoare cu părul mai lung, pentru că îți oferă mai multe opțiuni de styling – îl poți purta fie pierdut/messy, fie aranjat pe spate într-un stil classy.

Q3: CE PĂRERE AI DESPRE PRODUSELE DE PĂR BIO/VEGANE?

Per total, o părere foarte bună, însă trebuie să ai grijă la ce produse bio folosești pentru că foarte multe dintre acestea tind să-ți lase părul gras/uleios.

Q4: CARE ESTE PRODUSUL „MUST-HAVE” PENTRU UN BĂRBAT?

Aș zice fie o pastă modelatoare, fie o pudră de volum (care se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare), pentru că îți oferă un look natural dar, în același timp, foarte bine controlat.

THAT BEING SAID, 2019 IS GONNA ROCK!

Mulțumită lui Neil și echipei Top Line România care au făcut posibilă realizarea acestui interviu, acum știm care sunt predicțiile pentru anul viitor. Can’t wait!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE