fashion news

Iulia Albu în bucătărie | Best of Instagram #Week1

Hello darlings,
Știu că nu ne-am mai văzut de ceva timp pe blog, însă începând de astăzi vreau să dau startul unei noi serii, Best of Instagram, prin care vom descoperi împreună cele mai creative și inspiraționale postări din cadrul săptămânii curente.

It’s Christmas time!

Pentru că tot suntem în perioada de #XmasMood, vom începe cu o postare pe măsură, pe care am văzut-o la Deea Codrea și care m-a lăsat cu gura căscată. Îmi place mult modalitatea prin care a conturat o imagine christmasy, păstrând în același timp vibe-ul vintage prin care îl transmite prin intermediul feed-ului.

Cooking In The Kitchen

… sau orice altceva face Iulia Albu în bucătărie. Pentru că poate să facă orice. Dacă nu ar fi fost acel logo în partea de jos, nici nu mi-aș fi dat seama că postarea este una de tip ad, lucru care nu mi s-a mai intâmplat de foarte mult timp. Chapeau!

#ALINAxCACTUS

Când credeam că am văzut totul, am realizat că n-am văzut, de fapt, nimic. Pentru că niciodată nu încetează să ne surprindă, Alina a scos o colecție de sărbători împreună cu brand-ul CACTUS, iar shooting-ul de campanie este 🔥. Pe lângă asta, colecția este atât de WOW!, încât am intrat de curiozitate pe site după lansare și bineînțeles că era down din cauza traficului.

Reserved  x VOGUE

În ciuda faptului că revista VOGUE nu a ajuns încă în România, fetele de la RanEvents au reușit organizarea unui eveniment de lansare a colecției Reserved x VOGUE prin care au compensat absența celebrei reviste de până acum. Good job girls! Dacă nu ați fost pe fază, puteți găsi câteva highlights-uri în reperul FASHION de pe Instagram-ul meu.

Simplicity is the key!

Nu știu dacă ați văzut interviul pe care i l-am acordat Mariei pentru blog-ul ei, însă vi-l mai las încă o dată aici, pentru că trebuie neapărat să îl citiți! Also, dați-i și un follow pe Instagram, pentru că face o treabă foarte bună — de exemplu, acest ouftit simplu, dar foarte warm & stylish! 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE