Now Reading
London Fashion Week A/W20 // Everything You Need To Know

London Fashion Week A/W20 // Everything You Need To Know

După prima experiență de #FashionWeek pe care am trăit-o la Milano anul trecut în septembrie, am zis că nu o să mai ratez niciun sezon de acum înainte. Am stat mult timp și m-am gândit la locația pentru sezonul AW2020, voiam să merg iar la Milano dar în același timp eram și excited să văd mood-ul de fashion week din alt oraș, așa că am ales Londra (lăsând Milan Fashion Week pentru toamna aceasta). Și bine am făcut.

IT WAS A BLAST!

Așa că m-am gândit să vă povestesc totul într-un articol, aici pe blog. V-am pus și o piesă pe care am ascultat-o pe repeat cu Deea (a fost și ea cu mine în primele zile, după care a trebuit să se întoarcă pentru filmările de la Bravo, ai stil! – și că tot a venit vorba, votăm 3 la 1206, da?) zilele astea, deci press PLAY pentru că va fi un articol destul de lung. ENJOY!

Luke Bryan – What She Wants Tonight 

 THE OUTFITS

După un research amănunțit făcut, în mare parte, pe Pinterest, m-am mobilizat și am căutat câteva item-uri pe care să le port. Nu am cumpărat foarte multe, întrucât (știu că sună clișeic și auziți peste tot treaba asta de sustenabilitate, dar trebuie să ne trezim la realitate și să luăm măsurile necesare) încerc să reduc pe cât posibil consumul inutil, chiar și atunci când vine vorba de haine. Mai ales când vine vorba de haine.

Pentru primul outfit am ales să port piese exclusiv H&M, plasa/geanta/ce Dumnezeu e chestia aia de la IKEA x Virgil Abloh că la cât de mare e a intrat până și Deea în ea (nu, serios, vedeți aici poza) + perechea mea favorită de ghete de la DENIS Shoes.

Când am descoperit-o prima dată pe Vali Cioban și m-am uitat peste design-urile ei, am rămas uimit de sacoul de mai sus, însă așteptam contextul potrivit pentru a-l purta. Și l-am găsit, fix la show-ul celor de la AADNEVIK, pentru că a mers la fix cu locația.

THE ONLINE SHOPPING
(OF COURSE THERE WAS AN ONLINE SHOPPING)

Stând eu și făcându-mi bagajul cu o seară înainte să plec la Londra, realizez că îmi trebuie o geacă neagră pe care nu o aveam în garderobă. Așa că am intrat rapid pe BIBLOO (țineam minte că într-o seară în timp ce dădeam scroll random pe site-ul lor am văzut ceva similar) și am pus o comandă, cu adresa de livrare direct la Londra pentru că nu mai avea cum să ajungă în București în timp util.

Văzând reducerile de până la 82%, mi-am comandat și un ghiozdan de la VERSACE JEANS COUTURE, pentru că mereu ai nevoie de o geantă nouă, în special dacă e la reducere, știți ce zic?

Și pentru că vreau să vă dau o veste bună așa că tot e luni, pe lângă reducerile care încă sunt în desfășurare pe site, puteți beneficia și de o reducere de 15% folosind codul ”FROMANDREI” la check-out.

See Also

CLICK HERE TO SHOP

THE MODIC MAGAZINE TAKEOVER

Pentru a trăi toată experiența de fashion week la o intensitate mult mai mare, am acceptat propunerea celor de la MODIC Maagzine de a face un takeover pe durata întregii săptămâni, așa că vă las mai jos o serie de poze de la show-uri:

Despre Londra în sine o să vă povestesc eu mai multe foarte curând. Fiți pe fază pentru că urmează ceva HUGE!
Până atunci, puteți urmări hashtag-urile #AGTakingOverLondon și #AGFWseries pentru mai multe.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE