fashion travel

LOOKING FOR A FANCY SUIT? CONSIGLIERI IS THE ANSWER

Odată cu participarea la evenimente, am început să conștientizez importanța existenței articolelor vestimentare formale în garderoba personală. Spun asta pentru că până acum câteva luni, singurele costume pe care le aveam erau cele pentru petrecerile de gen NYE, care erau pretty basic și aproape deloc fashion, însă nu mi-am dorit să investesc în această zonă pentru că simțeam că stilul formal nu mă reprezenta – until now!

Atunci când am primit invitația de la Alina pentru evenimentul Single Malt Society, am început să îmi fac griji cu privire la ținuta pe care aș fi purtat-o, deoarece locația evenimentului era Palatul Parlamentului, deci outfit-ul trebuia să fie unul foarte fancy.

Am intrat pe Google și primul lucru pe care l-am scris la search a fost costume pentru ceremonie – pretty basic, huh? Așa am dat peste site-ul celor de la CONSIGLIERI, un brand masculin care are la bază conceptul CUSTOM MADE – un produs unic, special creat pentru fiecare client în parte, personalizat până în cel mai mic detaliu. Încă din primele secunde pe care le-am petrecut pe site-ul lor mi-am dat seama de profesionalismul întregii echipe, așa că le-am dat un mail și mi-am făcut o programare în showroom-ul lor din București (Aleea Alexandru 7A) pentru fitting.

Dacă ați urmărit story-urile de luni, probabil ați văzut cât de fancy arăta totul – de la locație, până la outfit-urile expuse. Am așteptat puțin un consultant pentru a vedea variantele, iar de atunci până la alegerea outfit-ului perfect a mai durat fix 5 minute. Din nefericire, pantalonii erau puțin cam scurți, așa că trebuiau modificați, fapt ceea ce m-a făcut să mă îngrijorez puțin pentru că mai erau doar 2 ore până la eveniment, însă cei de la CONSIGLIERI au reușit să îmi trimită costumul gata modificat în doar 1 oră.

Am ales să îl port cu un tricou și o pereche de sneakerși albi, deoarece știți cât de mult îmi place să accesorizez piesele formal cu cele sport și, cu ajutorul echipei CONSIGLIERI, am reușit să obțin un look impecabil.

Așa că dacă aveți un eveniment care presupune un outfit fancy, vă recomand cu toată încrederea să apelați la ajutorul brand-ului CONSIGLIERI, deoarece vă garantez că veți găsi un outfit care să vă reprezinte și care să atragă privirea celor din jur.

Aveți aici datele lor de contact, so go ahead and give them a try. I promise you that you won’t regret it.

Email: customer@consiglieri.ro
Tel: 0786.22.88.11
Website: consiglieri.ro

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE