Now Reading
Makeup trick #1: De ce este important să folosim pudră? – MMUK

Makeup trick #1: De ce este important să folosim pudră? – MMUK

Da, da. Fetele care citesc acest articol mai mult ca sigur știu de ce este important să folosești pudră la finalul fiecărui machiaj, însă bărbații nu. Cel putin, o mare parte din ei.

Exact așa eram și eu, până acum vreo 4 luni. Când o vedeam pe Deea că își pune mai mult de 2 produse (fond de ten și highlighter, ceea ce credeam eu că e suficient), deveneam fix ca un copil curios și o întrebam Da’ asta ce e? Da’ asta ce face? Da’ asta cum se foloește? 

Am găsit singur răspunsul la toate aceste întrebări încă din prima zi în care am început să foloesc produsele MMUK, pentru că atunci când m-a văzut Deea prima dată (noroc că eram acasă) a luat demachiant și a început să-mi explice step by step cum trebuie să folosesc nu unul, ci minim 3 produse – fond de ten, concealer, pudră – pentru a mă asigura că rezultatul este unul impecabil, natural și de lungă durată.

Revenind la pudră: v-am spus de nenumărate ori că produsele MMUK oferă un rezultat natural. Cu toate astea, dacă faceți ca și mine și aplicați mai multe produse, vă trebuie un touch final care să păstreze această naturalețe. Aici intervine pudra. Și pe lângă asta, pudra fixează în același timp machiajul și face în așa fel încât machiajul să nu se transfere (pe telefon, pe haine, etc.).

Până acum, eu am încercat două variante pe care o să vi le las mai jos – prima este pentru situațiile în care aveți nevoie să vă reziste machiajul pe întreaga perioadă a zilei, iar pe a doua o aplic pe tenul curat pentru a obține un rezultat rapid și super ușor când ies, de exemplu, 2-3 ore în oraș.

Le puteți achiziționa de aici: varianta 1 / varianta 2

See Also

Până data viitoare, keep on being flawless!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE