Now Reading
MAKEUP TRICK #2: De ce concealer-ul este produsul esențial?

MAKEUP TRICK #2: De ce concealer-ul este produsul esențial?

În ultimele luni am încercat, pe cât posibil, să reduc numărul produselor pe care le folosesc în makeup-ul zilnic, întrucât voiam să obțin un rezultat cât mai rapid și natural, astfel încât am luat pe rând toate produsele pe care le aveam și am încercat să le folosesc pe fiecare în parte, separat.

Cel mai bine dintre acestea a funcționat concealer-ul. Înainte, foloseam o nuanță deschisă pentru acoperirea cearcănelor, însă mi-am comandat de curând și una mai închisă, similară cu cea a tenului pentru a încerca să îl folosesc punctual și pe coșuri, fără să mai fie nevoie de fond de ten.

AND GUESS WHAT
IT WORKED

Formula lichidă este extrem de light, însă în același timp are o acoperire destul de mare, astfel încât nu e nevoie să aplici mult produs. Eu unul folosesc puțin primer înainte (doar pe zonele unde am coșuri/cearcăne), după care revin cu puțin concealer pe care îl blend-uiesc. Fără fond de ten, fără pudră, fără griji că nu am blend-uit suficient și o să se vadă diferența dintre concealer și fond de ten.

RAPID.
ȘI SIMPLU.

Concealer-ul pe care eu îl folosesc este acesta, de la MMUK, singurul brand pe care îl folosesc atunci când vine vorba de makeup, întrucât este destinat exclusiv bărbaților iar rezultatele sunt WOW!

De asemenea, am filmat și un clip pentru IGTV pe care îl găsiți aici, unde puteți vedea un tutorial mai… explicativ.

STAY.
FLAWLESS.
#MMUK

 

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE