beauty

MY WINTER BEAUTY ROUTINE

Pentru că în online există foarte puține informații și review-uri despre produsele cosmetice pentru bărbați și pentru că am primit foarte multe întrebări pe această temă, în special de când v-am arătat rutina mea de beauty de toamnă – pe care o puteți vedea aici – m-am decis să vă arăt ce produse folosesc în prezent, atât pentru păr, cât și pentru ten, făcând o comparație între produsele pe care le-am utilizat în trecut și ceea ce folosesc acum.

WATCH THE UNBOXING HERE

SYOSS VOLUME LIFT
ȘAMPON USCAT PENTRU VOLUM
SHOP HERE

Special creat pentru părul fin și slăbit, acest șampon uscat este varianta perfectă pentru o zi în care nu ai timp să îți speli părul, dar vrei totuși ca acesta să capete puțin volum și să scape de textura aceea uleioasă. Este primul șampon uscat pe care îl folosesc, deoarece nu prea am nevoie, însă l-am folosit de 2 ori și pot spune că își face treaba.

SYOSS INVISIBLE HOLD
PASTĂ MODELATOARE CU FIXARE FOARTE PUTERNICĂ
SHOP HERE

Deoarece m-am gândit să încerc și alte produse pentru păr, mi-am comandat această cremă/pastă modelatoare, deoarece acest tip de produs funcționează cel mai bine pentru mine. În trecut foloseam una de la Schwarzkopf – pe care o puteți vedea aici – de care nu pot spune că sunt dezamăgit, însă dacă aș avea de ales între cele 2, aș alege-o pe cea de la Syoss, deoarece cealaltă avea o textură oarecum lipicoasă (probabil datorită fixării extrem de puternice). Nu era extrem de vizibil, însă nu puteai să mai bagi mâna în păr după. Era exact ca și cum ai fi folosit jumătate de tub de fixativ. Partea bună, nu avea un efect de lungă durată, așa că nu trebuia să te speli pe cap ziua următoare pentru a scăpa de ea. Dacă ai un păr dificil care pur și simplu nu vrea să stea așa cum vrei tu, îți recomand lutul modelator de la Schwarzkopf – în plus, nu vei mai avea nevoie de fixativ dacă alegi această variantă.

LABELLO ACTIVE CARE
BALSAM DE BUZE PENTRU BĂRBAȚI SPF 15
SHOP HERE

Tuturor ni s-a întâmplat măcar o dată să avem buzele uscate/crăpate. Mai ales în perioada aceasta, din cauza frigului, acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des, și pe lângă faptul ca este inestetic, este și dureros. Pentru femei există sute de lip balm-uri, în diverse nuanțe, însă ce ne facem noi, bărbații? Deoarece buzele mele sunt extrem de sensibile și crapă extrem de rapid, am tot încercat diverse balsamuri de buze, însă toate aveau o textură lucioasă și trebuia să le aplic cu mult timp înainte să ies din casă, timp în care efectul acestora dispărea, deci practic nu rezolvam aproape nimic. Când mi-am pus comanda pe Aoro by Notino, am căutat special în categoria produselor cosmetice pentru bărbați să văd dacă există un balsam de buze care să nu lucească atunci când este aplicat. Așa am dat peste lip balm-ul celor de la Labello, care are o textură mată, deci este varianta perfectă pentru bărbați.

NIVEA VISAGE PURE EFFECT
GEL DE CURĂȚARE
SHOP HERE

Fiecare persoană trebuie să folosească în rutina sa de îngrijire un gel de curățare, fie că are probleme cu tenul sau nu. La fel cum folosești săpun, șampon & pastă de dinți, și fața ta trebuie curățată zilnic. Este mai mult un lucru ce ține de igienă. Este destul de dificil să alegem acel gel de curățare care funcționează perfect pe tenul nostru, deoarece sunt o mulțime de variante din care putem face asta. Nu există o mare diferență între ele, pentru că toate fac același lucru – elimină excesul de sebum de pe ten, transpirația, impuritățile și anumite produse care au fost aplicate înainte pe ten și nu au fost absorbite în totalitate. În trecut foloseam gelul de curățare de la The Scottish Fine Soaps, pe care îl puteți găsi aici, care conține în compoziția sa piper negru. Dacă ar fi să aleg între cele două produse, l-aș alege pe cel de la The Scottish Fine Soaps, deoarece, pe lângă mirosul masculin pe care îl lasă după folosire, funcționează mult mai bine pe tenul meu – am observat că cel de la Nivea lasă pielea mult mai uscată, lucru care nu este întocmai bun. Acest aspect depinde însă de tenul vostru. Și nu, nu vă trebuie un dispozitiv gen Foreo pentru a aplica gelul de curățare, deși este mult mai recomandat să optați pentru această variantă, însă este destul de costisitoare. Dacă aveți un ten problematic, vă recomand să folosiți gama Foreo, însă dacă nu este absolut necesar, puteți folosi gelul de curățare foarte simplu, folosindu-vă mâinile – puneți puțin gel de curățare pe mâini, frecați până când se formează spumă, după care masați tenul. Înainte, este recomandat să vă spălați cu apă caldă, pentru a ajuta la deschiderea porilor și neapărat după trebuie să vă clătiți foarte bine pe față pentru a îndepărta gelul.

L’ORÉAL PARIS STUDIO LINE VOLUM MAX
FIXATIV PENTRU VOLUM
SHOP HERE

Acest fixativ este probabil cel mai bun pe care l-am testat până acum. Nu lasă o textură lipicioasă, dar în același timp are o fixare puternică și de lungă durată. Este foarte ușor de îndepărtat, folosind peria. Dacă folosiți deja produse de stilizare care au o fixare extrem de puternică (cum este cazul lutului modelator de la Schwarzkopf despre care v-am povestit mai sus), nu vă recomand să mai folosiți fixativul, deoarece aplicarea excesivă a multor produse pe păr îl poate deteriora.

DOVE MEN+CARE EXTRA FRESH & CLEAN COMFORT
DEODORANT SPRAY ANTIPERSPIRANT 48H
SHOP HERE & HERE

Alegerea deodorantului perfect poate constitui o mare bătaie de cap pentru mulți dintre noi, deoarece sunt mulți factori care trebuie luați în considerare – compatibilitatea acestuia cu pielea noastră, astfel încât efectul să fie unul benefic, mirosul, etc. De câțiva ani folosesc antiperspirante din gama celor de la Dove pentru bărbați, și am observat că indiferent de modelul spray-ului folosit, efectul este același, așa că l-am ales pe cel al cărui miros îmi plăcea cel mai mult, și anume Invisible Dry, însă m-am cam plictisit de el așa că am zis ca de data această să testez și alte modele, așa că mi-am comandat modelele Extra Fresh și Clean Comfort. Preferatul meu este Clean Comfort, deoarece are un miros mai dulce – celălalt are un miros mai fresh. Ambele deodorante își fac treaba extrem de bine, având tehnologia 1/4 MOISTURISER. Efectul se presupune că durează 48h, însă eu reaplic deodorantul o dată la 12h.

AVON MEN ENEGRIZING
BALSAM HIDRATANT DUPĂ BĂRBIERIT 2 ÎN 1
SHOP HERE

Deoarece tuturor ni s-a întâmplat măcar o dată ca pielea noastră să rămână ușor iritată după bărbierit, acest produs 2 în 1 – fiind în același timp și after shave, dar și moisturizer – este varianta perfectă pentru a scăpa de coșurile apărute ca urmare a bărbieritului. De asemenea, calmează și pielea și vindecă mai repede micile tăieturi care pot apărea – nu este și cazul meu, deoarece folosesc acest trimmer de la Philips, care face imposibilă ”accidentarea” în timpul bărbieritului.

SET COSMETICE NIVEA
APĂ MICELARĂ + BALSAM DE BUZE LABELLO
SHOP HERE

Apa micelară este un produs pentru care optează în special femeile, deoarece ușurează procesul de demachiere, însă poate fi folosit și de bărbați, ca înlocuitor al gelului de curățare, deoarece amândouă fac aproximativ același lucru – curăță tenul, îndepărtând excesul de sebum. Am comandat-o împreună cu balsamul de buze Labello în nuanța Cherry Shine, deoarece cei de la Aoro by Notino au în permanență pe site-ul lor categoria OFERTE SPECIALE, categorie care îți oferă discount-uri/cadouri la achiziționarea unor produse.

COCONUT WATER XHC
BALSAM PENTRU PĂR USCAT ȘI DETERIORAT
SHOP HERE

Pentru că, în cazul meu, rutina de îngrijire a părului presupune și folosirea unui balsam, mi-am comandat acest balsam de la Xpel Hair Care care conține apă de cocos în formula sa și miroase genial. Pe lângă asta, revitalizează părul degradat și îl face să strălucească.

SYOSS SALONPLEX
ȘAMPON PENTRU PĂR TRATAT CHIMIC SUB STRES MECANIC
SHOP HERE

Poate că descrierea pare puțin exagerată, însă la câte produse cosmetice folosesc, am nevoie de un astfel de șampon pentru ca părul meu să se păstreze sănătos. Este cel mai bun șampon pe care l-am testat până acum și miroase genial – în trecut îl foloseam pe acesta, tot de la Syoss -. Chiar dacă nu folosești multe produse pentru stilizarea părului, îți recomand cu încredere acest șampon care conține tehnologia #SalonPlex. Următorul produs care se află pe lista mea de cumpărături este balsamul din gama #SalonPlex, și vă voi spune cum funcționează imediat ce pun mâna pe el – which will happen soon, so stay tuned. Am primit acest șampon tot la o ofertă specială, în momentul în care am achiziționat 2 produse din gama Syoss, deci vă recomand să consultați acea categorie frecvent, pentru că nu se știe când prindeți o ofertă care vă avantajează.

WATCH THE VLOG HERE

Dacă mai aveți alte întrebări, le aștept cu drag pe Instagram. Pentru mai multe detalii puteți urmări cele două vloguri pe care le-am lăsat aici.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE