fashion giveaway news travel

NOUA COLECȚIE ADIDAS X ITALIA INDEPENDENT ACUM DISPONIBILĂ PE BROXO.RO / GIVEAWAY

Ochelarii reprezintă un accesoriu de bază în vederea construirii unui outfit perfect. Fie că vorbim de ochelari cu lentilă transparentă sau coloartă, aceștia au devenit un must pentru orice ținută. De aceea, atunci când am auzit că cei de la BROXO au introdus în magazinele lor (atât cel online, cât și cel offline din Promeanda) colecția ADIDAS X ITALIA INDEPENDENT, am zis că trebuie neapărat să îmi comand o pereche. Pentru că s-a întâmplat să fiu în București pentru evenimentul #SingleMaltSociety (despre care o să vă vorbesc în zilele ce urmează), am zis să dau o fugă în Promenada și să văd întreaga colecție în realitate, ca să fiu sigur că fac alegerea potrivită.

Mi-am ales perechea favorită în mai puțin de 1 minut (pentru că trebuia să mă văd cu Biu în centru și deja întârziasem din cauză că am stat să fac prea multe poze/stories), după care am mers să fac pozele pentru articol. You can see ’em below

Pentru a vedea întreaga colecție de ochelari ADIDAS X ITALIA INDEPENDENT puteți face click aici și, dacă doriți să vă cumpărați o pereche, nu uitați că puteți adăuga codul ANDREI10 la checkout pentru a beneficia de o reducere de 10%.

De asemenea, împreună cu cei de la BROXO, am hotărât să vă oferim și vouă șansa de a câștiga o pereche, așa că intrați la această postare și spuneți-ne unde ați purta ochelarii #ADIDASxITALIAINDEPENDENT în cazul în care ați câștiga. Vedeți regulamentul complet în descrierea postării.

GOOD LUCK!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE