Now Reading
O zi în autoizolare cu Angelina Cozma

O zi în autoizolare cu Angelina Cozma

Un adevărat reper atunci când vine vorba atât de frumusețea nontoxică, cât și de antreprenoriat, Angelina Cozma – fondatoarea atelierului de frumusețe Biotiful, a companiei Biotiful Brands dar și a primului brand de produse smart în domeniul extensiilor de gene din România, iLashes (de curând a lansat și o carte legată de acest subiect, Lashmaking la 4 ace, pe care o puteți găsi aici) – reușește să inspire zilnic zeci de mii de oameni, încurajându-i să opteze pentru un stil de viață sănătos atât la exterior, cât și pe interior. De aceea, am fost mai mult decât nerăbdător să îi descopăr răspunsurile pentru interivul ”Cum arată o zi din viața ta?” din seria #StămAcasă, iar spre surprinderea mea, pe lângă zecile de task-uri zilnice a strecurat rapid și reply-ul către mine, așa că haideți să aflăm împreună.

1. La ce oră te trezești dimineața?

Ritualul meu de dimineață până a intra în carantină era o poveste, prindeam răsăritul de soare la 6:30 si mă bucuram și de cel de-al doilea răsărit care dormea dulce lângă mine care are și un nume, my little Mark. După ce am început să tratez carantina ca pe o vacanță, am început să mă trezesc la 8:00, dar abia aștept să revin la viața mea matinală.

2. Care este primul lucru pe care îl faci – mic dejun sau cafea?

Apă plată caldă cu lămâie, în zilele când nu sunt în faza de intermitent fasting.

3. Cum arată o zi din viața ta?

Ah, sună atât de bine “cum arata viața ta”! Sincer, am impresia că acum sunt din alt film și trăiesc viața altcuiva, în fiecare zi deschid ochii și mă uit la telefon, câte e-mail-uri am și dacă “to do list-ul” meu depășește 30 de task-uri. Îmi vreau viața înapoi, deși am început să o simt și pe asta pe care o trăim acum.

8:00 – 15 minute de îmbrățișări și pupici cu Mark
8:30 – sunt cu airpods-urile în urechi și alerg pe câmpul de lângă casa mea
9:00 – antrenament, exerciții in circuit și imediat după îmi prepar cel mai cool protein shake
9:30 – dry massage + rutina de beauty
10:00 – scot pantofii cu toc și caut motive să-i încalț. Măcar să pregătesec micul dejun 🙂
10:30 – o oră de fotbal, basket și lego cu Mark
11:00 – sunt în mașină, play pe muzica preferată și merg spre birou. Îmi continui activitatea în siguranță, pentru că shop-urile online ale companiei pe care o conduc sunt foarte active.

Ședințe pe Zoom cu partenerii externi, WhatsApp cu colegii și apoi intru în comunicări interminabile cu Ana, Biotiful Marketing Chief Officer .

19:00 – Back home. Cina cu Mark, puzzle și dacă avem timp tragem și o tură cu bicicletele
21:00 – deschid aplicatia Calm și ascultăm meditații sau povești
21:30 – după ce adoarme Mark, eu imi reiau activitatea și mă focusez pe un podcast despre business și citesc Medicina Ortomoleculară
00:00 – time for beauty sleep

4. Care este outfit-ul preferat de stat în casă?

Rochiile din in, în care mă simt acasă, în Toscana 🙂

5. Care este ritualul tău de beauty?

Rutina matinală este sfântă: după antrenament masaj uscat corporal cu Peria Detox pentru drenaj limfatic și detoxifiere, duș rece timp de 2 minute pentru starea de bine de după și apoi hidratarea cu unt de corp, mixat cu ulei de magneziu sau Uleiuri cu Omega 3

Rutina facială include, în primul rând, cryoterapia: masaj cu Ice Cubes Anne Semonin, pe care le pun seara la congelator, masaj facial cu Precieux Serum, SPF+Cremă și un BB cream pe care mi-l prepar singură.

6. Ai vreun colț favorit în care îți place să îți petreci timpul?

Da, în acest colț al casei este momentul meu preferat de duminică, unde fac yoga, aromaterapie și mă “joc” cu cristalele mele preferate.

7. Recomandări de filme/seriale?

Ah, prefer să citesc, decât să butonez Netflix, însă în această perioadă am revăzut de 3 ori serialul informativ Goop Lab cu Gwyneth Paltrow
Apoi am dat pe reluare Suits, care rămâne în continuare preferatul meu din toate timpurile.

În schimb, am reușit să termin câteva cărți:
The Beauty Bible, să recitesc cartea mea de 2 ori și să învăț principii nontoxice de viața din New York Times Bestseller  “Younger – A breakthrough Program to reset your genes and reverse Aging”

8. Ai niște sfaturi pe care le-am putea folosi pe perioada autoizolării?

Întâi, las un sfat mai “terapeutic” :

See Also

„Rugați-vă! Dacă nu Lui Dumnezeu, atunci unui dumnezeu. Recunoașteți că
am fost înfrânți, căci asta e primul pas spre victorie.”  

Și unul mai motivant:

„Timpul este o noțiune esențială pentru cei care știu că acesta într-o zi se va răzbuna, dacă nu îl valorificăm.” Așa că, nici în izolare nu se merită să “pierdem timp și zile”.

9. Care va fi primul lucru pe care îl vei face atunci când totul va reveni la normal?

O să-mi pun costum negru, cămașă albă și tocuri și o să merg să cumpăr cel mai mare buchet de bujori albi, un prosecco și multe prăjituri raw vegane și o să-mi vizitez prietenele. Toate astea la 8 dimineața, pentru că la 10:00 vreau să fiu la Biotiful să-mi strang in brate colegii . Also, waiting for you!

_____________________
Pe Angelina o puteți găsi pe Instagram, aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE