Now Reading
O zi în autoizolare cu Deea Codrea

O zi în autoizolare cu Deea Codrea

Unul dintre cele mai grele lucruri cu care m-am confruntat pe perioada autoizolării a fost să mă rup de rutina zilnică, rutină care presupunea o cafea cu Deea, pe la 2-3 PM. Nu ne-am mai văzut de pe 15/16 martie (nu mai știu exact, era o zi de luni, imediat după declararea stării de urgență) și deși vorbim aproape zilnic pe FaceTime, tot îmi e dor de acele brunch-uri la B4 urmate de un drum scurt, de vreo 4-5 ore, la mall. Dar mai e puțin! 🙂

Or at least we hope so.

Dacă n-o știți de pe blog, de pe Instagram, de la Bravo ai Stil (votăm 3 la 1206), din zecile de postări și stories împreună, am să vă fac o scurtă introducere. She’s my ride or die. Unul dintre cei mai determinați oameni pe care i-am cunoscut, omul căruia îi sunt recunoscător pentru o mare parte din ceea ce sunt astăzi, genul de persoană pe care cu toții ne-o dorim în viața noastră – doar să nu nimerești în Selfridges cu ea, că atunci iese nasol. Pentru amândoi. Și pentru cardurile voastre.

Deși, v-am spus, vorbim zilnic, ne „vedem” virtual aproape zilnic, am realizat că pe lângă discuțiile pe care le avem, nu am întrebat-o niciodată „Tu ce faci cât timp stai în autoizolare?”, așa că i-am trimis și ei interviul și haideți să vedem împreună cum arată o zi din viața ei, pe perioada autoizolării.

1. La ce oră te trezești dimineața?

You never know, cel puțin în perioada asta… Am zile în care mă trezesc la 9 și zile în care stau în pat până la prânz, dar cumva aveam atâta nevoie de asta, încât profit la maxim.

2. Care este primul lucru pe care îl faci – mic dejun sau cafea?

Clar cafea! Abia apoi începe ziua!

3. Cum arată o zi din viața ta?

Niciodată la fel și fix în asta stă frumusețea. Astăzi pot să gătesc ceva, mâine să comand. Astăzi filmez 3 clipuri în vreme ce mâine abia scriu un articol pe blog, ce facem noi ține de inspirație și creativitate, pe care uneori le ai, alteori nu și e perfect normal să fie așa.

4. Care este outfit-ul preferat de stat în casă?

Cașmir, comod, oversized și musai beige, maro, culorile pământului!

5. Care este ritualul tău de beauty?

Hidratarea peste hidratare! Mai ales în perioada asta! Măști, serumuri, creme de zi, creme de noapte, creme de ochi, toate! 

6. Recomandări de filme/seriale?

Breakfast at Tiffany’s, You, Two Popes, Friends și în prezent urmăresc The Marvelous Mrs. Maisel. 

7. Ai niște sfaturi pe care le-am putea folosi pe perioada autoizolării?

Sa facă în fiecare zi ceva, orice! Să își planifice de seara activitățile pentru a doua zi, să se inspire de oriunde și să facă orice, chiar și o provocare funny, în felul ăsta își antrenează creierul și evită plictiseala.

See Also

8. Care va fi primul lucru pe care îl vei face atunci când totul va reveni la normal?

O să ies la o terasă cu prietenii mei și nu mă voi ridica de acolo pentru următoarele 5 ore! Am zis! Ahh, și voi îmbrățișa pe toată lumea!

_____________________
Pe Deea o puteți găsi pe Instagram, aici.

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
2
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE