Now Reading
O zi în autoizolare cu Monica Munteanu

O zi în autoizolare cu Monica Munteanu

Despre Monica Munteanu aș fi putut să spun multe încă de acum 3 ani, în ciuda faptului că nu am interacționat decât prin intermediul unui „follow” la vremea aceea. Aș fi putut spune că este unul dintre cei mai de succes oameni de PR din România – Monica a fost chiar primul PR Specialist de care am auzit vreodată, înainte de a avea tangențe cu această industrie -, că este exemplul pur al unei femei de succes, că în viață se poate, prin muncă și perseverență.

După ce am cunoscut-o, pot spune doar că Monica este o inspirație. Unul dintre cei mai frumoși oameni, inside-out. De aceea, atunci când pregăteam aceste interviuri pentru seria #StămAcasă, a fost printre primele persoane care mi-au venit în minte, așa că haideți să vedem împreună cum arată o zi în autoizolare cu Monica Munteanu, genul de om pe care trebuie să îl cunoști în viața asta, fie și pentru 30 minute la o cafea.

1. La ce oră te trezești dimineața?

Mai târziu decât altă dată, dar încerc să păstrez o rutină, totuși. Mă trezesc la 09:00. Înainte mă trezeam la 06:45.

2. Care este primul lucru pe care îl faci – mic dejun sau cafea?

Nici, nici. Apă caldă cu lămâie. Nu iau micul dejun niciodată. Nu beau cafea. Apa caldă cu lămâie și imediat banda de alergare.

3. Cum arată o zi din viața ta?

Așa cum spuneam, încerc să păstrez un program organizat al zilelor în care #stămacasa. Până la ora 11:00 fac sport, după care lucrez. La ora 13:00 iau prânzul cu copiii. În a doua parte a zilei în continuare lucrez, iar dacă îmi rămâne timp mă ocup cu lucruri de care nu mă puteam ocupa înainte. Organizarea dulapurilor, a cosmeticelor, produselor de make up.

4. Care este outfit-ul preferat de stat în casă?

Outfit-ul meu preferat de stat în casă este o pijama de la H&M x Erdem, în care mă simt și cosy și frumoasă.

5. Care este ritualul tău de beauty?

Mai nou, am un ritual foarte bine pus la punct. Dimineața îmi curăț fața cu toner, folosesc o cremă hidratantă de zi. Seara, îmi curăț fața și folosesc o cremă de noapte, cremă de ochi, tratament pentru sprâncene și gene. Crema de decolteu și aplicarea unui tratament cu un aparat pe care îl ador, care încălzește crema și o face să pătrundă mai bine în piele. Sunt foarte multe lucruri pe care nu aveam timp să le fac înainte, iar îngrijirea atentă a tenului este unul dintre ele. Rezultatele se văd, arată foarte bine tenul meu. Sper să pot menține aceeași grijă și atunci când revin la un program foarte încărcat.

6. Ai vreun colț favorit în care îți place să îți petreci timpul?

Colțul meu favorit este cel în care avem pozele de familie.

7. Recomandări de filme/seriale?

Suits. Sense8. Outlander. Money Heist. Grace and Frankie. Toate sunt seriale, diferite insă ca stil. Prefer serialele, mă uit rar la filme. Ultimul film care m-a impresionat a fost Miracle in Cell no 7.

8. Ai niște sfaturi pe care le-am putea folosi pe perioada autoizolării?

Cred că e foarte important să încercăm să avem o rutină zilnică, să diferențiem weekend-urile de zilele din săptămână astfel. Să ne păstrăm bucuria de a nu face nimic strict pentru weekend. Precum și nopțile foarte târzii. Sportul ajută foarte mult la o stare de bine, de asemenea.

See Also

9. Care va fi primul lucru pe care îl vei face atunci când totul va reveni la normal?

Mă voi duce să îmi vizitez părinții și să îi strâng tare în brațe.

_____________________
Pe Monica o puteți găsi pe Instagram, aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE