beauty events news

Parfumurile #Chopard au venit în România!

V-am spus că o să vă țin la curent cu toate noutățile din București, mai ales cele în materie de beauty, așa că vreau să vă povestesc puțin despre brand-ul Chopard și lansearea acestuia în România, care a avut loc pe 2 iulie în grădina interioară a Palatului Primăverii.

Raffaella Rossiello, Communication & PR Director Chopard Parfums a dezvăluit câteva din secretele succesului parfumeriei Chopard: ingrediente 100% naturale, obţinute print-un proces etic și prietenos cu mediul ȋnconjurător, designul sticlelor simplu și desăvârșit, inspirat din colecţia de ceasuri și bijuterii.

Colecţia de damă Happy Chopard
Fabricate din cele mai prețuite esențe naturale, parfumurile Happy Chopard radiază prin naturalețea ingredientelor lor emblematice – semnătura olfactivă ofera zâmbete și emoții pozitive, exemplificând perfect filozofia „Joie de Vivre” Chopard. Happy Chopard cuprinde liniile Lemon Dulci, Bigaradia și Felicia Roses.
Bigaradia
La nivel internaţional, Bigaradia este linia lansată ȋn prima parte a acestui an. Aducând un omagiu bigaradierului, această plantă unică în lumea parfumeriei, Dora Baghriche, creatoarea Bigaradia s-a jucat cu nuanțele sale bogate și multiple de flori, frunze, crengi și fructe. Bigaradia este parfumul ȋnchinat bucuriei de a trăi și reprezintă o nouă expresie a fericirii ce are ȋn inima produsului floarea de portocal. Notele citrice de neroli, mandarină verde, morcov, portocală sunt ȋnvăluite de floarea de portocal, miere și iasomie de sambac. Notele lemnoase de patchouli, susan negru, lemn de cedru și ladbanum completează acest parfum adictiv, feminin și elegant.
High End Collection
Garden of Paradise

Inspirată de Grădinile Arabe ale Paradisului, colecţia Garden of Paradise conţine patru parfumuri, fiecare dintre ele fiind un tribut adus grădinilor mitice ale Orientului. De la Marea Mediterană la Est, aceste grădini legendare sunt expresia epocii de aur a civilizației arabe. Grădinile de vis erau umplute cu cele mai frumoase flori și fructe dulci, aromate și pline de culoare, sub umbra copacilor maiestuoși. Toate cele patru parfumuri sunt creaţii ale renumitului parfumier, Alberto Morillas, un adevărat maestru al ingredientelor naturale.
Orange Mauresque: o gradină luxuriantă de portocali la intersecţia dintre cultura orientală și influenţele marocane.
Miel d’Arabie: o ȋntâlnire ȋntre notele fresh și senzuale, o miraculoasă și linistită oază de verdeaţă ȋn mijlocul deșertului, o grădină orientală mistică.
Rose Seljuke: tributul adus grădinii luxuriante din palatul regal al Babilonului, arhetipul tuturor grădinilor de pe pământ.
Jasmine Mogol: inspirat de grădina mistică, de o frumuseţe captivantă a palatului regal din Jaipur.Garden of Tropics este colecţia de lux cu inspiraţie tropicală. Conţine 4 parfumuri care dezvăluie prin aromele și ingredientele lor abundenţa naturii, ȋn modul cel mai ispititor: Magnolia au vétiver d’Haïti, Vétiver d’Haïti au thé vert, Vanille de Madagascar, Néroli à la cardamome du Guatemala.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE