Now Reading
Plush Bio oferă o reducere de 30% pentru toate produsele, valabilă 48h // #StămAcasă

Plush Bio oferă o reducere de 30% pentru toate produsele, valabilă 48h // #StămAcasă

A trecut ceva timp de la ultimul articol de skincare pe care l-am postat aici pe blog, iar acum că #StămAcasă și avem mai mult timp pentru toate, am zis să vă dau o veste care să vă bucure.

Așa cum v-am spus pe Instagram în repetate rânduri, este foarte important ca, în această perioadă, să acordăm o atenție deosebită rutinei de îngrijire a tenului și să o respectăm întocmai ca și înainte, poate chiar să aplicăm mai multe măști sau să folosim mai multe scrub-uri, pentru că acum avem timpul necesar.

Dacă vreți să încercați ceva nou sau aveți nevoie de o recomandare, vă las mai jos câteva din kit-urile Plush Bio care conțin produsele pe care le-am folosit în ultima perioadă și care se regăsesc și în rutinele mele.

IMPORTANT: Reducerea este valabilă până marți, 7 aprilie 2020, ora 23:59, pentru toate produsele. Pentru a putea beneficia de reducere, trebuie să introduceți codul stamacasa la finalizarea comenzii.

#LET’S GO!

1. Demachiere și curățare

Încă de la începutul tratamentului anti-acnee am folosit apa micelară cu portocale dulci și a devenit un fel de #FirstChoice când vine vorba de apă micelară, întrucât pe lângă mirosul de portocale și curățarea extrem de rapidă, are și proprietăți antibacteriene, fiind recomandată pentru tenurile acneice. Dacă obișnuiți să purtați makeup, vă recomand și crema demachiantă cu ulei de măsline și portocale (pe care o folosim, bineînțeles, înainte de apa micleară), care completează demachierea facilă.

Le puteți găsi în kit-ul de aici.

2. Pentru tenurile grase

Dacă vă confruntați cu un ten gras, probabil știți toate dezavantajele care vin odată cu acesta (exces de sebum, aspect uleios – mai ales în zona T -, predispoziție la acnee, etc.). Kit-ul de mai sus ajuta la reglarea secreției de sebum și asigură o curățare eficientă. Îl puteți găsi aici.

3. Hidratare

Hidratarea corectă a tenului reprezintă unul din pașii esențiali pentru a asigura o rutină completă și eficientă, iar kit-ul de mai sus (care conține și crema ultra-hidratantă Baby Doll – pe care eu o folosesc constant de aproximativ 1 lună atât pe ten, cât și pe mâini) vă ajută să mențineți tenul hidratat în permanență. Find it here.

See Also

Want more?

Produsele de mai sus reprezintă doar o sugestie, însă în funcție de problemele cu care vă confruntați, pe site-ul Plush Bio puteți găsi o gamă largă de produse, de la produse anti-acnee, anti cearcăne, până la produse pentru creșterea părului, produse anti-vergeturi, etc. Cu ajutorul noii interfațe a site-ului, aveți toate informațiile la îndemână, accesând categoria „Produse”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE