fashion travel

Prima mea experiență la Milano Fashion Week!

Îmi aduc aminte că le urmăream pe fete în anii trecuți pe durata #MilanFashionWeek și mă gândeam… WOW! Cât de frumos poate să fie! Pentru că, da, din afară, totul pare frumos și easy. Eu unul îmi închipuiam 7 zile de vacanță în care mergem la shopping, bem prosecco, mergem la cocktail parties & co.
Well, nu a fost chiar așa (mai puțin partea cu prosecco 😂).

Țin minte și acum discuțiile pe care le-am avut la început cu Manuela când căutam cazare și cum țipam la ea că nu înțelegeam de ce vrea să plătim aproape 500€ în plus doar pentru o locație centrală. Nu înțelegeam nici de ce îmi spune să iau 2 bagaje la cală + unul de mână când maximul cu care am călătorit vreodată a fost 1 bagaj la cală + 1 geantă mică de mână. Nu înțelegeam multe, pentru că, repet, eu priveam tot trip-ul ăsta ca o vacanță fun cu prietenii.

IT’S NOT FUN! IT’S CHAOS!

Și mi-am dat seama de acest lucru încă din momentul în care am început să împachetez.
– 14 bluze/tricouri/hanorace
– 10 perechi de pantaloni
– 7 perechi de pantofi
– 2 geci imense de la Pif
– și… eu unde îmi mai pun cosmeticele?

Noroc că m-am gândit la acest lucru de dinainte și am comandat travel kit-ul de pe NOTINO care a fost un life saver! Am făcut și un clip pe Instagram în care v-am dat mai multe detalii. CLICK HERE TO WATCH

Îl puteți găsi aici la prețul de 42 RON. Also, vă recomand și acest recipient cu atomizator pentru parfum, care vă ajută să refresh-uiți scent-ul în cazul în care stați mai mult în oraș.

& NOW… LET’S TALK FASHION!

Un alt lucru pe care nu l-am realizat în momentul în care priveam this whole thing ca o vacanță a fost faptul că va trebui să stau mai bine de 8 ore în picioare zilnic și că alegerea pantofilor trebuie să fie una potrivită. Norocul meu a fost că majoritatea pantofilor pe care i-am purtat a fost de la DENIS Shoes, un brand românesc pe care l-am descoperit de ceva timp, iar calitatea acestora a fost una excepțională.

Astea fiind spuse, chiar dacă nu a fost totul pe party și fun, m-am distrat. Atât de mult încât deja mă uit să book-uiesc cazarea pentru sezonul din iarnă.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    TRANSLATE