Now Reading
The Weeknd x PUMA // Noua pereche de sneakers de la BROXO de care m-am îndrăgostit

The Weeknd x PUMA // Noua pereche de sneakers de la BROXO de care m-am îndrăgostit

A trecut ceva timp de când pot spune că am fost obsedat de o pereche de adidași (cred că ultima dată s-a întâmplat cu perechea de PUMA Thunder pe care am luat-o pentru trip-ul de NYE de la Paris), pentru că în general nu sunt genul de persoană care să investească foarte mult în shoes (spun eu, așteptându-mi comanda de Triple S – dar mna, trebuia să întru și eu în rând cu ceilalți 😂).

Dacă mă urmăriți pe Instagram, probabil ați văzut că am încercat să organizez un trip la mare de 1 mai cu Emily și Marisa, însă doar Emily a ajuns în final. Pregătindu-mi ținutele, am realizat că îmi trebuie o nouă pereche de adidași, așa că am intrat, ca de fiecare dată, pe BROXO. De ce? Pentru că, la fel cum v-am mai spus și în celelalte articole pe acest subiect, pe site-ul lor găsesc mereu modele super cool la prețuri reduse.

Am găsit această pereche de Puma Xo Parallel X The Weeknd cu 49% reducere (doar 489 RON) și o vedeam integrată perfect în toate outfit-uri pentru 1 mai. Aș zice „păcat că n-am mai mers”, însă o să-i port prin București (deja am făcut-o de vreo 5 ori).

De asemena, tot pe BROXO găsiți și modelul cu dungi albe. Tot la reducere.

See Also

CLICK HERE TO SHOP

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
TRANSLATE